Header Ads Widget

Ezt üzenték gyerekek anyák napja alkalmából – videó

Anya egy napocska, mert ő mindig mosolyog, ezt mondta egy kislány édesanyjáról a filmben. Egy másik kislány sellőhöz hasonlította édesanyját, mert szépen tud úszni, míg egy kisfiú arról beszélt, hogy az ő édesanyja nagyon jó szívű, mert amikor kértek egy macskát, kettőt kaptak tőle. Néhány részlet abból a különleges anyák napi videóból, amelyben gyerekek mondják el, hogyan látják édesanyjukat.
Más elképzeléssel ugyan, de már az év elején elkezdték egy anyák napi film készítését, azonban a járványhelyzet miatt a kreatív csapatnak és a produkciós stábnak alkalmazkodnia kellett az új helyzethez.

A gyerekek rajzait a szülők beküldték a produkciós szakembereknek, akik azokat animációkká formálták át.
Szécsényi Ádám, a film készítéséért felelős kreatív csapat vezetője elismeréssel szólt a projekt minden résztvevőjéről. "Szerencsések vagyunk, hogy a gyártás során ilyen nagyszerű gyerekekkel és családokkal dolgozhattunk együtt. Külön ki kell emelnünk a produkciós csapatot, akik gyors helyzetfelismerése és rugalmassága tette lehetővé, hogy ebben a helyzetben is boldog anyák napját kívánhassunk." – mondta.
A Lounge Design az Anyák napi filmet a Miniszterelnöki Kabinetiroda megbízásából készítette el.