Header Ads Widget

A ferencvárosi rendőrök keresik Szilágyi Alexet, aki letépte a 84 éves, bottal közlekedő néni arany nyakláncait – írja a police.hu - Videó



A dulakodás közben az elkövető fellökte az idős asszonyt, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított rablás bűntettének gyanúja miatt. Adataik szerint Szilágyi Alex múlt hét szerdán, dél körül az Imre utca és a Mátyás utca kereszteződésénél támadta meg a bottal közlekedő 84 éves asszonyt; nyakából kitépte arany nyakláncait, majd elfutott a helyszínről. 

A dulakodás közben fellökte az idős asszonyt, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény elkövetését a térfigyelő kamera rögzítette, így a rendőrök rövid időn belül azonosították a 30 éves Szilágyi Alexet. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfi tartózkodási helyét ismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.