Header Ads Widget

Donáth Anna és a Momentum a tűzzel játszik: "A magyar kormány a járványpolitikát épp most cseréli vissza a cigányellenes kampányra"



Amíg az Egyesült Államokban a feketéket, addig Magyarországon a romákat éri elképesztő hátrány a bőrszínük miatt – állítja Donáth Anna, aki erről a közösségi oldalán értekezett.
A momentumos politikus szerint amíg nem beszélünk a rasszizmus áldozatairól, addig a rendszer csendben félrenéz, és egyre erőszakosabb, élhetetlenebb világ támad körülöttünk.

A teljes bejegyzés:

Az álszentség harcosai még nem tudják, hogy az ilyen kártevőknek és káoszteremtőknek köszönhetjük Magyarország feldarabolását, lerablását, a hazug történelem oktatást, stb...stb... 


A cigányság éppen olyan áldozat ennek az álszent hazug bandának, mint a magyarság. Oszd meg és élősködj, ez nem magyar találmány. Ezt a sátáni életmodellt be kellett ide hozni. Ilyent sem a jogrendszerűnk, sem a kultúránk, sem a hagyományaink nem ismernek.

Ahhoz hogy megértsük a mai hazaárulókat és kártevőket, ehhez vissza kell mennünk egészen RÁKOSI MÁTYÁS, GERŐ ERNŐ, FARKAS MIHÁLY, PÉTER GÁBOR elvtársakig akik a nemzetgyűlölettől vezérelve, illegitim rendszerrel, diktatúrával orosz segédlettel varázsoltak hatalmat maguknak. Illegitim volt minden tettük ebben az országban és óriási pusztást végeztek a nemzet ellen. Na és innen jutunk el az utódjaikhoz, a mai hazaárulókhoz és nemzetgyalázókhoz, mivel nem lettek elszámoltatva, akik szintén 2006- ban világosan megmutatták hogy kicsodák is ők valójában.

Egy dróton rángatott, globalista irányítottságú botrányellenzék van, egy „moslékkoalíció” és hogy mire képesek országos szinten, azt bemutatták 2002 és 2010 között, amikor kis híján csődbe vitték az országot. 

Magyarországon nem ellenzék van, hanem ellenség egy magyarul beszélő, embereket folyamatosan átverő, hazug, álszent, nemzetgyűlölő, élősködő társaság, teljesen mindegy minek nevezik magukat és mikor kinek mit hazudnak.
 
Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS?

Azt a látszatot keltik, hogy ők aggódnak az emberekért, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb..., BÁRMIT AMIRE A LEBUTÍTOTT TÖMEG KAPHATÓ, hogy a hatalom közelébe kerüljenek. Valójában mindez csak álca, céljuk a feltöltött kassza kiürítése, majd pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájukat a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni, ja meg egy kis migráns pusztítással megtoldva és persze a végső cél a nemzetállamok felszámolása.





Ez a globalista, nemzetgyalázó, álszent hazug banda a kenyéradó gazdájukkal karöltve, éppen most készítik elő a totális diktatúrát és káoszt az egész földbolygón. Ezt láthatjuk Európában és az Egyesült államokban egyaránt. 

Ha nem ébredünk ez a civilizáció egy pár éven belül el lesz törölve erről a földbolygóról, mint az előző 6 emberiség esetében történt! Részletek