Header Ads Widget

Már soha semmi nem lesz az ami eddig volt ideje ébredni - Videó



Amit ma tapasztalhatunk bolygószinten ez egy teljesen alvilági irányítás, ezt szolgálja ki a pénzhatalmi elit és ezt a pénzhatalmi elitet az összes globalista vezetői réteg, akik eladták a lelküket, akik a nemzetgyűlölettől vezérelve a nemzetállamok felszámolását és a világkormány megalakulását támogatják.


Sokaknak sejtelmük sincs arról, hogy ezt a sátáni tervet Teremtőink nem fogják engedni és ha nem ébredünk akkor pár éven belül ez az emberiség el lesz innen törölve erről a bolygóról mint az előző 6 civilizáció esetében történt. 

Azért engedik még Teremtői szintről ezt a pusztítást amit tapasztalhatunk bolygó szinten, hogy minél több ember ébredjen, mert a végidőket éljük.

Ha bárki úgy gondolja hogy ezen a földbolygón létre lehet hozni az egységes világkormányt vagy tovább folytatható az ami eddig volt vallási, politikai és társadalmi rendszerek, azok óriási tévedésben és tudatlanságban tengetik az életüket és az éveik megvannak számlálva.




Teremtői üzenet! 
Amennyiben  szeretnéd tudni mi vár ránk és mit kell tennünk, hogy túléljük az elkövetkezendő éveket és szeretnél részt venni, hogy megmentsük ezt a bolygót és ezt az emberiséget a pusztulástól kattints erre a linkre