Header Ads Widget

Schilling Árpád: Magyarország egy helyben toporog, szellemileg teljesen leépül



A 24.hu-nak adott interjút Schilling Árpád, aki már az Egyesült Államokban él. A balliberális rendező itt fejtette ki véleményét Magyarországról. Egy rövid részt emeltünk ki az interjúból, ami tökéletesen tükrözi Schilling véleményét hazánkról.


"(...) Mondhatnánk, hogy mindennek súlyos okai vannak, és ez igaz is. De sajnos nem látom, hogy a jelen bármilyen értelemben is meghaladná a múltat. Magyarország egy helyben toporog, vagy inkább büszkén lépked visszafelé az idővonalon. Ijesztő és fájdalmas ez az önfelszámolás, ami ellen jó ideig harcoltam, de aztán úgy éreztem, hogy a személyes életemet, illetve ami abból még maradt, emészti föl ez a kórság. Nem válhatok szabad emberré, mert lépten-nyomon utamat állja az önpusztító tradíció.

És hát a legfájdalmasabb a szellemi leépülés. Én ugyan nem vagyok egy szellemi fárosz, de így is sok munkámba került, hogy kikupáljam valahogy magam onnan, ahonnan jövök. Most azt érzem, hogy nincsen tovább. Beszélni még lehet érdekes dolgokról, de a mindennapi életnek semmi köze az olvasmányélményeinkhez. Iszonyat sebességgel húz el a világ Magyarország mellett, ami egyre inkább önmaga árnyéka, egy zárvány, egy kopjafa vagy nem is tudom." - nyilatkozta Schilling a 24.hu-nak.

Jobb is, ha az ilyen Schilling Árpádok elköltöznek Magyarországról, mert aki így nyilatkozik arról az országról, melynek az életét, a tanulmányait, minden tudását köszönheti, az szerintünk nem magyar. Hogy lehet az mondani az országunkra, hogy szellemileg teljesen leépült? Normális az ilyen ember? Bele van betegedve abba, hogy már 10 éve itt nem liberálbolsevikok fosztogatnak, hanem Nemzeti kormányunk van, el is költözött, akkor most fogja is be a száját. Foglalkozzon az antifákkal, és deszkázza be az ablakait, mert még elviszik a lapostévét tőle a szellemileg nem leépült USA-ban.

Forrás: https://hirhatter.eu/schilling-arpad-magyarorszag-egy-helyben-toporog-szellemileg-teljesen-leepul