Header Ads Widget

Veszélyes és drasztikusan drágítja a munkát, hogy a Karácsony Gergely által vezetett Fővárosi Önkormányzat 8 hónapja halogatja a híd felújítását

A Lánchíd felújítására szánt összeg – amit a kormány még Tarlós Istvánnak ígért meg, – rendelkezésre áll. A Karácsony Gergely által vezetett Fővárosi Önkormányzat azonban a mai napig még csak kísérletet sem tett arra, hogy ezt az összeget lehívja, sőt a Lánchíd felújítására vonatkozó tender kiírására sem került még sor.


Budapest, 2019. október 16.
Karácsony Gergely megválasztott fõpolgármester elsõ nemzetközi sajtótájékoztatóján a VIII. kerületi Patyolat Bárban 2019. október 16-án. Karácsony Gergely hangsúlyozta, hogy Budapest új vezetése készen áll partneri viszony kialakítására a kormánnyal. Ezt pénteki hivatalba lépése után levélben jelzi Orbán Viktor miniszterelnöknek, akitõl személyes találkozót kér.
MTI/Mónus Márton

Veszélyes és drasztikusan drágítja a munkát, hogy a Karácsony Gergely által vezetett Fővárosi Önkormányzat 8 hónapja halogatja a híd felújítását- áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében.