Header Ads Widget

Ha nincs elég bevételed, boldogtalan vagy, ha nem úgy jössz ki a pároddal vagy az ismerőseiddel boldogtalan vagy mert az anyag ural téged!



Ha nincs elég bevételed, boldogtalan vagy, ha nincs elég pénzed boldogtalan vagy, ha nem úgy jössz ki a pároddal vagy az ismerőseiddel boldogtalan vagy. Tehát minden anyaggal kapcsolatos dolog boldogtalanságot okoz. 

A lelki fejlődés meg azt okozza, hogy uralhatod az anyagot, most az anyag ural téged, pedig mentális képességeiddel tudnád az anyagot befolyásolni. 

Eltudod azt érni lelki fejlődéssel, hogy ne kelljen küzdened az anyagért!

Bármit megteremthetsz, ami kell hogy legyen az életedben és meglegyen minden javad ami a szükségleteidet bővebb kielégíti, ha elkezded a lelki fejlődést mert te sokkal több vagy mint anyag.

Meg tudod azt csinálni, hogy ha lelki fejlődésben részt veszel, hogy az anyagnak nincs akadálya és azt csinálsz az anyaggal amit akarsz, amit most nem tudsz megcsinálni, mert az anyagért küzdesz.

Ha ezután is azt teszed amit eddig, akkor a jövőben neked mindenért meg kell majd küzdened, beleértve az élelmiszert is. 




Ha te is úgy érzed, hogy nem jó irányba mennek a dolgok és gödörben van az életed, lelki és anyagi szinten, akkor mielőbb tedd meg a szükséges lépéseket, mert nem véletlen kapod ezeket a problémákat és figyelmeztetéseket, amelyek kivétel nélkül lelki eredetű, tetteid következménye és Teremtői szintről vannak megszervezve.

Ezek a problémák lehetnek, betegség, baleset, családi és anyagi problémák!

Az emberiség egy olyan káosz elé néz, gazdasági és társadalmi szinten egyaránt, amilyen nem volt még soha, függetlenül attól, hogy mit mondanak a politikusok és a média.