Header Ads Widget

Ébresztő! Ha mi nem hozzuk helyre a dolgokat a következő hetekben, nem lesz magánéletünk, nem lesz jövőnk - Videó



Ha mi nem hozzuk helyre a dolgokat a következő hetekben, akkor a világ, ahol te vagy én lakunk, egy egészen más hellyé fog változni, betegebbek leszünk, folyamatos ellenőrzés alatt állunk majd, nem lesz magánéletünk, nem lesz jövőnk.

Szeretném megértetni az emberekkel, hogy honnan is ered a probléma.

A téves információ-közlés legmagasabb foka történik. Ennek az oka pedig az, hogy valami készülőben van.

Nem az a veszély ami előtted van, hanem az amiről el van vonva a figyelmed!

A legjobb módja a teljes kontrollnak, a tudatlanságban tartás. A világnak most rá kell ébrednie, hogy minden ami most történik, csak illúzió, amelyet azért hoztak létre, hogy terveiket megvalósíthassák.

A védő oltás kötelező lesz majd, hogy visszatudják majd követni, ki kapta meg és ki nem, 2 napja lett kész egy tanulmány a Stanford egyetem által, miszerint a halálozási arány CIVID-19 miatt, nem magasabb mint a sima influenza miatt.

És mit látunk a hírekben? Azt mondják, hogy a tanulmány szerint, a járvány fertőzőbb, mint gondoltuk. Még jó, hogy fertőzőbb, mindenkin végig ment már! De a tanulmány lényege pont nem ez volt. A tanulmány lényege a halálozási ráta volt.

Direkt kiforgatva adják vissza az információkat és mindannyian tudjuk mi történik valójában. Kiesel a repülőgépről és meghalsz: COVID-19. Fejbe lőnek: COVID-19, infarktust kapsz: COVID-19. Mindenre azt mondják. És mindannyian hallottunk ilyesmi híreket már azelőtt, és azt mondtuk konteó, meg ilyenek, de most annyira az arcunkban van, hogy vak vagy süket kell hogy legyél, hogy ne vedd észre, hogy ami történik az nem normális.

És mivel nem tudják igazolni a számokat, manipulálják a számokat. Nem volt elég halott, hogy ekkora drámát csináljanak, és elkezdtek variálni a halotti bizonyítványokkal. A legjobb módja a teljes kontrollnak, a tudatlanságban tartás. De ha egyszer rájössz, mi folyik itt, nem lehet soha többé manipulálni.

Mi sebészek vagyunk, és amikor maszk van rajtunk, az nem azért van, hogy magunkat megvédjük. Amikor nyílt szívműtétet végzünk, rajtunk van, hogy sterilen tartsuk azt, ne köhögjünk a sebbe. De most a jelenlegi helyzetben, minden információ félrevezető.

A stressz növeli a kortizolt a testben, ami csökkenti az immunrendszer védekezését. Amikor megijeszted az embereke azzal, hogy maradjanak otthon, azzal elnyomod immunrendszerüket, és akkor még tovább félnek, mert annak vannak ugye gazdasági következményei is. És akkor mondod nekik, hogy viseljenek maszkot is.

A maszk csökkenti a bejövő oxigén mennyiségét, ami megint egy másik fajta stressz a testnek, a maszk akadályozza a légutakat, azért csinálják az egészet, hogy gyengébbé váljanak az emberek.

A maszk egy csomó más problémát is okoz. Amikor köhögünk, mivel eleve sok vírus él bennünk, velünk és köhögünk, hogy megszabaduljunk tőlük, de maszk van rajtunk, akkor nem tudnak távozni és csak további károkat okozunk. 

Tehát a maszk csak gyengíti az embert, és növeli a vírusterhelést. Tehát ha valóban segíteni akarnak az embereken, miért mondják nekik, hogy viseljenek maszkot? Ez teljesen ellentmondásos!

A világnak most rá kell ébrednie, hogy minden, ami most történik, csak illúzió , amelyet azért hoztak létre, hogy terveiket megvalósíthassák a FRID- csippekkel együtt. Hadd kérdezzek valamit. 

A katona nyomon követésének technológiája, amikor ellenséggel szembesülnek, mozgásban vannak, 15 láb távolságot kell tartaniuk egymástól. Miért? A tűzvonal miatt. Ha van egy bejövő lövés, hogy akkor ne terítsen le mindenkit. Vagy ha valaki taposó aknára lép, ne mindenki robbanjon fel. De van egy másik oka is. A műholdas rendszer amivel a katonákat követik.  A műholdakon keresztül láthatják mozgásukat a láb körzetben meg tudják mondani, hol vagy.

Azt is megtudja mondani, hogy egy személy, vagy 4,5,6 vagy annál több emberből álló csoport. Szóval honnan tudjuk, hogy ezek az RF chipek, amiket bele akarnak implantálni a kezünkbe, ami regisztrálja hogy be vagy-e oltva, honnan tudjuk, hogy azok nem fognak jelezni a műholdakon keresztül, hová megyünk, hogy gyülekezünk-e stb. Ez folyamatos ellenőrzés. Ez Big Brother. Már helyén van a technológia ahhoz, hogy ezt megtegyék.

Szóval gondolod, hogy akarom a kezembe ezt a chipet, hogy mindent megtudjanak később mondani rólam? Hogy mindig tudják mikor szexelek, vagy éppen fürdők? Ez az adatvédelmi jogaid abszolút megsértése. Az egésznek a tetejébe, honnan tudod, hogy nem küldenek rá valamilyen jelet, ami hatással lehet a testedre? 

Nekem mindegy, hogy amerikai állampolgár vagy vagy sem, az alapelvek ugyanazok az egész világon. Tehát nem számít hogy melyik országban vagy, mindenki egy csónakban evez most.

Most csak azok vannak, akik harcolnak értünk, és azok akiknek van egy tervük ellenünk. Minden ami most történik része az evolúciónknak! Most nagyon nehéz idők vannak, igen fájdalmas, igen, kaotikus, igen, félelmetes, igen anyagilag kimerítő, de nézz körül mit csinálnak velünk! Elrejtenek minket a házainkban. Egy őrült kutya csahol odakint, COVID-19-nak hívják, és ha kijössz sok embert fogsz megbetegíteni. Ha megengedjük nekik hogy ezt folytassák, és már csak nagyon rövid időnk maradt, fel leszünk chip-ezve mint egy szarvasmarha. És mindannyiunknak muszáj lesz oltást kapni. 

Ha rendőr vagy, ha katona vagy, ha ügyvéd vagy, segíts nekünk az üzenet terjesztésében. De most elmondok neked valamit: minden rendőr, katona, aktív vagy nyugdíjas: Ne feledd az esküt amelyet tettél! Hogy megvédd az országod alkotmányát MINDEN ellenség ellen, külföldi vagy belföldi!  Ne felejtsd el a szót: belföldi! És ne feledd ha leveszed az egyenruhádat, te is olyan vagy mint bárki más. Azok a parancsok, amelyeket kapni fogsz, törvénytelenek lesznek! És jogellenes parancsok követése bűn! 

Amit kérek tőled, hogy emlékezz, hogy bárki aki ellen parancsot fogsz végrehajtani, ne felejtsd el, egyenruha nélkül te is olyan vagy mint ő! Ne felejtsd el, hogy kötelességed azok védelme és szolgálata, akik nem tudják megvédeni magukat. Nem pedig zsarnokoskodni azok felett, akik nem tudják megvédeni magukat. Mindig emlékezz az esküdre! Köszönöm, hogy segítesz megváltoztatni a világot! Köszönöm, hogy részese vagy a változásnak, amit mindannyiunk hosszú ideje várunk!

Csatlakozz a sok ezer emberhez, és oszd meg ezt a videót!

Minél több ember ismeri fel az igazságot, minél többen rájönnek, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik, annál erősebbek leszünk és akkor senki sem tehet áldozatának minket. Mert ha egyszer megszerzed a tudást, akkor visszakapod az erődet! És az erővel együtt jár az autonómia! És ha a tudás és autonómiád megvan, többé nem tudnak manipulálni.

Legyen áldott a napod!