Header Ads Widget

Gyurcsány Ferenc elmeséli, hogy mégis hogy kéne kijózanodnia az embereknek


Ez már önmagában mulatságos szófordulat a „kígyók kígyóznak” szerzőjétől, akiről köztudott, hogy nem veti meg az alkoholt.

Eljött az idő. A kijózanodásé, a számvetésé.(...) Mondom minden demokratának, minden európai hazafinak

- írja.

Gyurcsány hős hazafiként hív „csatába” mindenkit és azt sem titkolja, hogy ezeknek az erkölcsös férfiaknak és nőknek ő lenne a bölcs vezére.

Jöjjenek lánglelkű civilek, emelkedett erkölcsű férfiak és nők, így-úgy szervezett körök, egyesületek, mozgalmak, pártok. Bárki. Mindenki.

- írja.

Na de még a drámai hangvételnél és a csatába toborzásnál is messzebbre ment a bukott miniszterelnök. Gyurcsány azt állítja, hogy Magyarországon nincsen demokrácia.

Majd egyszer lejátsszuk ezt a meccset. De nem most. Majd ha egyszer megint lesz szabad szó, szabad szerveződés, szabad egyház, szabad egyetem és a többi. Egyszer. Majd ha demokrácia lesz.

Ez a néhány sor annyira sok sebből vérzik, hogy felmerül a kérdés, hogy esetleg Észak-Koreában él-e a nagyot mondó politikus? Mert ha a válasz nem akkor lehet, hogy az alkoholnál súlyosabb problémákkal is küzd a DK vezére. A demokráciát ugyanis népakaratnak hívják, bár lehet, hogy ez fájdalmas számára, hiszen 10 éve nézi, hogy a magyarok nem őt akarják. (Vajon miért?) A népakaratot pedig akkor is érdemes tiszteletbe tartani, ha abban nem szerepel Gyurcsány Ferenc.


Aki ezt a hazaáruló bandát bármilyen szinten támogatja az a nemzetünk elpusztítását támogatja. Részletek: https://napitema.blogspot.com/2020/06/magyarorszag-jovojet-illetoen-jelenleg.html