Header Ads Widget

Sajtóra kér pénzt a baloldal - Cseh Katalin javaslata nem szól másról, hogy a magyar függetlenséget külföldről csökkentsék

Az EU-nak is költenie kell a magyar sajtószabadságra - ezt írta a Politicóban megjelent véleménycikkében Cseh Katalin. A Momentum EP-képviselője szerint Dull Szabolcsnak, az Index főszerkesztőjének menesztésével Orbán Viktor oligarchái megfojtják a független magyar média utolsó bástyáját. 

Ha ezt Brüsszel elnézi, bűnrészes lesz abban, hogy a megmaradt magyar szólásszabadság dicstelen véget ér. A politikus arról nem írt, hogy az Index szétrobbantása elsősorban baloldali belharcoknak köszönhető, Dull Szabolcsot pedig üzleti titkok kiadása miatt menesztették.

Cseh Katalin javaslata valójában nem szól másról, hogy a magyar függetlenséget külföldről csökkentsék annak érdekében, hogy a baloldal, élén Gyurcsány Ferenccel és a Momentummal, hatalomra kerülhessen – mondta a Magyar Nemzetnek a Fidesz kommunikációs igazgatója arról, hogy a Momentum EP-képviselője uniós pénzeket sürget az ellenzéki médiának.

Hollik István hangsúlyozta: a pártpolitika most is felülírja a nemzeti érdeket, hiszen Cseh Katalin is pontosan tudja, hogy Magyarországon sajtószabadság van, mindenki azt ír le, amit csak akar. A magyar média sokszínű, jó része pedig kifejezetten kormánykritikus - tette hozzá a politikus.


Hír TV


Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Részletek: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html