Header Ads Widget

A következő években úgy fognak hullani az emberek mint a legyek! Videók




Nagyon sokan még mindig nem fogták fel, hogy miről is szól ez az egész oltás és vírus  káosz ami most van bolygószinten. 

Ahhoz hogy megértsük ezt az ember és Isten ellenes sátáni tervet, ismernünk kell a világ és az élet működését. A világegyetemben alapvetően kétféle entitás létezik, akik befolyásolják az egész életünket anélkül, hogy tudnánk róla mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai, akik olyan telepatikus képességekkel rendelkeznek amihez képest mi sehol nem vagyunk és ezzel gyakorlatilag  azt csinálnak velünk amit csak akarnak, ezért nem mindegy, hogy kit szolgálunk és honnan kapjuk a támogatást. 

Tehát az egyik ilyen entitás az alvilági lények(pokolbéliek), akik szembe fordultak a Teremtőinkkel, és a másik entitás a fenti (mennybéli)lények vagyis a Teremtőink.

Az alvilági lények működtetik ezt a sátáni elnyomó rendszert amit ma tapasztalunk bolygószinten, akiknek az az érdekük, hogy az emberek tudatlanok és manipulálhatók legyenek, ezáltal egyre több problémát generáljanak saját magunknak, majd szembe forduljanak a Teremtővel.

Teremtőinknek meg az az érdekük, hogy az emberek lelkileg és szellemileg fejlődjenek, hogy egy magasabb létformába kerüljenek már itt a földi életükben, meghosszabbított élettel egy olyan rendszerben, ahol nincs elnyomás, nincs vallás, nincs földi hatalom, nincs pénz és nincs az a működés ami most van.

Jól látható, hogy ez az emberiség két érdekcsoportra szakadt, vannak akik bedőltek ennek a sátáni pénzhatalomnak és az őket kiszolgáló vezetőknek és propagandájuknak, és vannak akik a Teremtőben hisznek mert tudják, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit a liberalizmus jegyében, mert tetteinknek súlyos következményei vannak.

Ha valakinek még mindig nem világos, hogy vannak alvilági lények és vannak köztünk élő emberek akik őket szolgálják, akkor erről Jézus világosan beszélt: 

"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

Ma ezt a hazugságra épülő gyilkoló és pusztító hatalmat látjuk globális szinten, akik az alvilági lényeket szolgálva, a pénzen keresztül a pusztítás szélére sodorták a bolygót és az egész emberiséget, akik az ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Teremtőink azért engedik még ezt a pusztítást, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert a végidőket éljük.

Szabad akaratból dönthetjük el, hogy lelkileg fejlődünk, betartjuk az etika szabályait és a Teremtőink mellett maradunk, vagy tudatlanok maradunk és ezáltal akarva, akaratlanul a lenti világot szolgáljuk, aminek a következménye az lesz, hogy jobbik esetben ez az emberiség ugyanoda fog jutni, mint ahová az előző 6 emberiség vagyis eltörlik a földszínéről. Rosszabb esetben ha már a Teremtőink nem látnak semmilyen esélyt a változásra, akkor kimentik azokat akik nem az alvilági lényeket szolgálták(ez lesz az elragadtatás), és a többire meg rárobbantják ezt a bolygót.

Jelenések 21. "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé."

Jelenleg az alvilági entitású szellemlények, úgy manipulálják a földi vezetőket és rajtuk keresztül az emberiséget, ahogyan akarják, és a lelkek megszerzéséért megy a harc!

Teremtői üzenet! 

2026-ig a rostálás időszaka zajlik, és akik ezt a sátáni rendszert tovább támogatják és nem szereznek tudást, hogy fejlődjenek lelki és szellemi szinten, hogy emelkedjen a föld rezgésszintje, hogy bekerülhessenek egy magasabb szintű létformába, mert úgy gondolják ők már mindent tudnak, és hagyják magukat tovább manipulálni, azok a következő években úgy fognak hullani mint a legyek!  Nem fogja őket megmenteni semmilyen vegyszer, sem hatalom, sem pénz, sem technika, sem az alvilági lények, sem semmi ami az anyagi világhoz köthető!

Erről a globális pusztításról a biblia is világosan beszámol. Jer 25,33: Akiket az Úr megöl azon a napon, szétszóródnak a föld egyik végétől a másikig. Nem gyászolják meg őket; senki nem szedi össze és nem temeti el őket; úgy hevernek majd a föld színén, mint a trágya.  

Az hogy ezt a rostálást, hogyan valósítják meg a Teremtőink, akiknek nincsenek fizikai korlátok, és bárkit, bármikor ki tudnak venni az élők sorából, ez már csak részlet kérdés. Ez lehet természeti katasztrófa, vagy egyszerűen csak hagyják, hogy a Teremtő tagadó, alvilági lények által vezérelt emberi tudatlanság és butaság miatt, elpusztítsuk saját magunkat. 

A lényeg, hogy az emberiség törlése már 6-szor megtörtént, mert elkezdtek Isten játszani, és óriási ostobaság ha bárki úgy gondolja, hogy velünk nem ez fog történni, mert mi vagyunk a földnevű bolygó vagy a naprendszer vagy a galaxis tulajdonosai, és bármit megtehetünk következmények nélkül.

Vajon mi kell még az ébredéshez?

Jelenések 13:

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az õ jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit,] hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." 

Még nincs kötelezővé téve az oltás de máris a korlátozásokat éljük.


Dr. Pócs Alfréd - Ez egy előre eltervezett járvány!



Akik a Teremtő ellen harcolnak, azoknak az éveik megvannak számlálva!



Miből gondolja azt bárki, hogy azok akik azért aggódnak, hogy túl sokan vagyunk és folyamatosan az emberiség létszámának a csökkentéséről beszélnek már évtizedek óta, hogy most ezek a vakcinájukkal bárkit, bármitől megakarnak menteni? 






https://twitter.com/napitema_hirek/status/1405921861565882373?s=20