Header Ads Widget

Amerikai tábornokok, admirálisok vádolják Biden-t választási puccsal!



124 AMERIKAI TÁBORNOK, ADMIRÁLIS VÁDOLJA BIDEN-T VÁLASZTÁSI PUCCSAL, A KOMMUNIZMUS ELLENI HÁBORÚRA SZÓLÍT FEL!

Nyugalmazott tábornokok és tengernagyok nyílt levele!

Nemzetünk nagy veszélyben van. Olyan harcban állunk alkotmányos köztársaságként a túlélésünkért, amilyenre az 1776-os alapításunk óta nem volt példa. A konfliktus a szocializmus és a marxizmus hívei és az alkotmányos szabadság és szabadság hívei között zajlik.

A 2020-as választások idején 317 nyugalmazott tábornok és admirális írt alá egy "Nyílt levelet magas rangú katonai vezetőktől", amelyben az állt, hogy a 2020-as választás lehet a legfontosabb választás országunk alapítása óta. "Azzal, hogy a Demokrata Párt befogadja a szocialistákat és a marxistákat, történelmi életformánk forog kockán". Sajnos ennek a kijelentésnek az igazsága hamar kiderült, kezdve magával a választási folyamattal.

Tisztességes és becsületes választások nélkül, amelyek pontosan tükrözik a "nép akaratát", alkotmányos köztársaságunk elveszett. A választási integritás megköveteli, hogy minden állampolgárra egy törvényes szavazat jusson, és azt meg is számolják. A legális szavazatokat az állami törvényhozás által jóváhagyott ellenőrzésekkel azonosítják, kormányzati személyazonosító igazolványok, ellenőrzött aláírások stb. segítségével. Ma sokan "rasszistának" nevezik ezeket a józan ellenőrzéseket, hogy elkerüljék a tisztességes és becsületes választásokat. A faji kifejezések használata a választási jogosultság bizonyításának elnyomására maga is zsarnoki megfélemlítési taktika. Ezenkívül a "jogállamiságot" is érvényesíteni kell a választási folyamatainkban, hogy biztosítsuk a tisztességességet. Az FBI-nak és a Legfelsőbb Bíróságnak gyorsan kell cselekednie, ha választási szabálytalanságok kerülnek felszínre, és nem szabad figyelmen kívül hagynia azokat, ahogyan azt 2020-ban tették. Végezetül, a H.R.1 és S.1 (ha elfogadják), megsemmisítené a választási tisztességességet, és lehetővé tenné a demokraták számára, hogy örökre hatalmon maradjanak, megsértve ezzel alkotmányunkat és megszüntetve képviseleti köztársaságunkat.

A választásokon kívül a jelenlegi kormányzat diktatórikus módon, a Kongresszus megkerülésével, több mint 50 gyorsan aláírt végrehajtási rendelettel indított teljes körű támadást alkotmányos jogaink ellen, amelyek közül sok az előző kormányzat hatékony politikáit és rendeleteit fordította vissza. Ezen túlmenően a népességszabályozási intézkedések, mint például a túlzott zárlatok, az iskolák és üzletek bezárása, és ami a legriasztóbb, az írásbeli és szóbeli véleménynyilvánítás cenzúrázása, mind-mind az alapvető jogaink elleni közvetlen támadást jelentenek. Olyan politikusokat kell támogatnunk és felelősségre vonnunk, akik fellépnek a szocializmus, a marxizmus és a progresszivizmus ellen, támogatják alkotmányos köztársaságunkat, és ragaszkodnak a fiskálisan felelős kormányzáshoz, miközben minden amerikait, különösen a középosztályt szem előtt tartva, nem pedig a különleges érdekcsoportokat vagy szélsőséges csoportokat, amelyeket arra használnak, hogy háborúzó frakciókra osszanak minket.

További nemzetbiztonsági kérdések és intézkedések:

A nyitott határok veszélyeztetik a nemzetbiztonságot az emberkereskedelem, a drogkartellek, a terroristák bejutása, az egészségügyi/CV19 veszélyek és a humanitárius válságok növekedése révén. Az illegális bevándorlók elárasztják országunkat, ami magas gazdasági költségeket, bűnözést, a bérek csökkenését és egyes államokban illegális szavazást eredményez. Vissza kell állítanunk a határellenőrzést, és folytatni kell a fal építését, miközben támogatnunk kell a határellenőrzésben részt vevő, elkötelezett személyzetet. A szuverén nemzeteknek ellenőrzött határokkal kell rendelkezniük.

Kína a legnagyobb külső fenyegetés Amerikára nézve. A Kínai Kommunista Párttal való együttműködési kapcsolatok kialakítása felbátorítja őket arra, hogy folytassák a világuralom felé való haladást, katonai, gazdasági, politikai és technológiai szempontból. Több szankciót és korlátozást kell bevezetnünk, hogy megakadályozzuk világuralmi céljukat és megvédjük Amerika érdekeit.

Az információ szabad áramlása kritikus fontosságú köztársaságunk biztonsága szempontjából, amint azt a szólás- és sajtószabadság is mutatja, amely alkotmányunk 1. kiegészítésében szerepel. A beszéd és a véleménynyilvánítás cenzúrázása, a beszéd elferdítése, a dezinformáció terjesztése kormányzati tisztviselők, magánszervezetek és a média által az információ szabad áramlásának elfojtására szolgáló módszer, amely a zárt társadalmakban alkalmazott zsarnoki technika. Minden fronton fel kell lépnünk ez ellen, kezdve a 230. szakasz védelmének megszüntetésével a nagy technológiai vállalatoktól.

A hibás iráni atomalku újbóli megkötése azt eredményezné, hogy Irán atomfegyverekhez jutna, valamint az ezek célba juttatásához szükséges eszközökhöz, ami felborítaná a közel-keleti békekezdeményezéseket, és egy olyan terrorista nemzetet segítene, amelynek jelszavai és céljai között szerepel a "halál Amerikára" és a "halál Izraelre". Ellen kell állnunk az új Kína-Irán megállapodásnak, és nem szabad támogatnunk az iráni atomalkut. Emellett folytatni kell a közel-keleti békekezdeményezéseket, az "Ábrahámi Megállapodásokat" és Izrael támogatását.

A Keystone-pipeline megállítása megszünteti a nemrég létrehozott energiafüggetlenségünket, és azt okozza, hogy energiafüggővé válunk a velünk nem barátságos nemzetektől, miközben értékes amerikai munkahelyek szűnnek meg. Nemzetbiztonsági és gazdasági okokból meg kell nyitnunk a Keystone-csővezetéket, és vissza kell szereznünk energiafüggetlenségünket.

Az amerikai hadsereg politikai bábuként való felhasználása több ezer katonával, akiket az amerikai Capitolium épülete körül állomásoztatnak, kerítéseket őrizve egy nem létező fenyegetés ellen, valamint az olyan politikailag korrekt politikák, mint a megosztó kritikus fajelmélet erőltetése a hadseregbe a háborút vívó küldetés rovására, súlyosan rontja a nemzetünk háborúinak megvívására és megnyerésére való felkészültséget, ami komoly nemzetbiztonsági problémát okoz. Támogatnunk kell katonáinkat és veteránjainkat; a háborús harcra kell összpontosítanunk, meg kell szüntetnünk a politikai korrektség maró hatású beáramlását a hadseregünkbe, ami károsítja a morált és a háborús harci kohéziót.

A "jogállamiság" alapvető fontosságú a köztársaságunk és biztonságunk szempontjából. Az egyes városokban tapasztalható anarchia nem tűrhető. Támogatnunk kell a bűnüldöző személyzetet, és ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy az ügyészek, a bíróságok és a DOJ egyenlően, igazságosan és következetesen hajtsa végre a törvényt mindenkivel szemben.

A főparancsnok mentális és fizikai állapotát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesnek kell lennie arra, hogy bárhol, éjjel vagy nappal, gyorsan és pontosan meghozza az életet és testi épséget érintő nemzetbiztonsági döntéseket. A demokrata vezetés közelmúltbeli, a nukleáris kódokkal kapcsolatos eljárásokkal kapcsolatos kérdései veszélyes nemzetbiztonsági jelzést küldenek a nukleáris fegyveres ellenfeleknek, és felvetik a kérdést, hogy ki a főnök. Mindig megkérdőjelezhetetlen parancsnoki láncra van szükségünk.

A demokrata kongresszus és a jelenlegi kormányzat alatt országunk keményen balra fordult a szocializmus és a zsarnoki kormányzás marxista formája felé, ami ellen most kell fellépni olyan kongresszusi és elnökjelöltek megválasztásával, akik mindig az alkotmányos köztársaságunk védelmében fognak cselekedni. Nemzetünk túlélése és a nagyra becsült szabadságjogok, a szabadság és a történelmi értékek forognak kockán.

Arra buzdítunk minden állampolgárt, hogy most vegyenek részt a helyi, állami és/vagy nemzeti szintű választásokon, hogy olyan politikai képviselőket válasszanak, akik Amerika és alkotmányos köztársaságunk megmentése érdekében fognak cselekedni, és a jelenleg hivatalban lévőket felelősségre vonják. A "nép akaratát" meg kell hallgatni és követni kell.

Aláírta:

RADM Ernest B. Acklin, USCG, ret.

MG Joseph T. Anderson, USMC, ret.

RADM Philip Anselmo, USN, ret.

MG Joseph Arbuckle, USA, ret.

BG John Arick, USMC, ret.

RADM Jon W. Bayless, Jr. USN, ret.

RDML James Best, USN, ret.

BG Charles Bishop, USAF, ret.

BG William A. Bloomer, USMC, ret.

BG Donald Bolduc, USA, ret.

LTG William G. Boykin, USA, ret.

MG Edward R. Bracken, USAF, ret.

MG Patrick H. Brady, MOH, USA, ret.

VADM Edward S. Briggs, USN, ret.

LTG Richard “Tex’ Brown III USAF, ret.

BG Frank Bruno, USAF, ret.

VADM Toney M. Bucchi, USN, ret.

RADM John T. Byrd, USN, ret.

BG Jimmy Cash, USAF, ret.

LTG Dennis D. Cavin, USA, ret.

LTG James E. Chambers, USAF, ret.

MG Carroll D. Childers, USA, ret.

BG Clifton C. “Tip” Clark, USAF, ret.

VADM Ed Clexton, USN, ret.

MG Jay Closner, USAF, ret

MG Tommy F. Crawford, USAF, ret.

MG Robert E. Dempsey, USAF, ret.

BG Phillip Drew, USAF, ret.

MG Neil L. Eddins, USAF, ret.

RADM Ernest Elliot, USN, ret.

BG Jerome V. Foust, USA, ret.

BG Jimmy E. Fowler, USA, ret.

RADMU J. Cameron Fraser, USN, ret.

MG John T. Furlow, USA, ret.

MG Timothy F. Ghormley, USMC, ret.

MG Francis C. Gideon, USAF, ret.

MG William A. Gorton, USAF, ret.

MG Lee V. Greer, USAF, ret.

RDML Michael R. Groothousen, Sr., USN, ret.

BG John Grueser, USAF, ret.

MG Ken Hagemann, USAF, ret.

BG Norman Ham, USAF, ret.

VADM William Hancock, USN, ret.

LTG Henry J. Hatch, USA, ret.

BG James M. Hesson, USA, ret.

MG Bill Hobgood, USA, ret.

BG Stanislaus J. Hoey, USA, ret.

MG Bob Hollingsworth, USMC, ret.

MG Jerry D. Holmes, USAF, ret.

MG Clinton V. Horn, USAF, ret.

LTG Joseph E. Hurd, USAF, ret.

VADM Paul Ilg, USN, ret.

MG T. Irby, USA, ret.

LTG Ronald Iverson, USAF, ret.

RADM (L) Grady L. Jackson

MG William K. James, USAF, ret.

LTG James H. Johnson, Jr. USA, ret.

ADM. Jerome L. Johnson, USN, ret.

BG Charles Jones, USAF, ret.

BG Robert R. Jordan, USA, ret.

BG Jack H. Kotter, USA, ret.

MG Anthony R. Kropp, USA, ret.

RADM Chuck Kubic, USN, ret.

BG Jerry L. Laws, USA, ret.

BG Douglas E. Lee, USA, ret.

MG Vernon B. Lewis, USA, ret.

MG Thomas G. Lightner, USA, ret.

MG James E. Livingston, USMC, ret.

MOH MG John D. Logeman, USAF, ret.

MG Jarvis Lynch, USMC, ret.

LTG Fred McCorkle, USMC, ret.

MG Don McGregor, USAF, ret.

LTG Thomas McInerney, USAF, ret.

RADM John H. McKinley, USN, ret.

BG Michael P. McRaney, USAF, ret.

BG Ronald S. Mangum, USA, ret.

BG James M. Mead, USMC, ret.

BG Joe Mensching, USAF, ret.

RADM W. F. Merlin, USCG, ret.

RADM (L) Mark Milliken, USN, ret.

MG John F. Miller, USAF, ret.

RADM Ralph M. Mitchell, Jr. USN, ret.

MG Paul Mock, USA. ret.

BG Daniel I. Montgomery, USA, ret.,

RADM John A. Moriarty, USN, ret.,

RADM David R. Morris, USN, ret.

RADM Bill Newman, USN, ret.

BG Joe Oder, USA, ret.

MG O’Mara, USAF, ret.

MG Joe S. Owens, USA, ret.

VADM Jimmy Pappas, USN, ret.

LTG Garry L. Parks, USMC, ret.

RADM Russ Penniman, RADM, USN, ret.

RADM Leonard F. Picotte, ret.

VADM John Poindexter, USN, ret.

RADM Ronald Polant, USCG, ret.

MG Greg Power, USAF, ret.

RDM Brian Prindle, USN, ret.

RADM J.J. Quinn, USN, ret.

LTG Clifford H. Rees, Jr. USAF, ret.

RADM Norman T. Saunders, USCG, ret.

MG Richard V. Secord, USAF, ret.

RADM William R. Schmidt, USN, ret.

LTG Hubert Smith, USA, ret.

MG James N. Stewart, USAF, ret.

RADM Thomas Stone, USN., ret.

BG Joseph S. Stringham, USA, ret.

MG Michael Sullivan, USMC, ret.

RADM (U) Jeremy Taylor, USN, ret.

LTG David Teal, USAF, ret.

VADM Howard B. Thorsen, USCG, ret.

RADM Robert P. Tiernan, USN, ret.

LTG Garry Trexler, USAF, ret.

BG James T. Turlington, M.D., USAF, ret.

BG Richard J. Valente, USA ret.

MG Paul Vallely, USA, ret.

MG Russell L. Violett, USAF, ret.

BG George H. Walker, Jr. USAR Corp of Engineers, ret.

MG Kenneth Weir, USMCR, ret.

BG William O. Welch, USAF, ret.

MG John M. White, USAF, ret.

MG Geoffrey P. Wiedeman, JR. USAF, ret.

MG Richard O. Wightman, Jr., USA, ret.

RADM Denny Wisely, USN, ret.

RADM Ray Cowden Witter, USN, ret.

LTG John Woodward, ret.


Forras: https://www.trunews.com/stream/124-us-generals-admirals-accuse-biden-of-election-coup-call-for-war-on-communism