Header Ads Widget

Nem kötelezhetnek semmilyen vakcinakísérletre, nem zsarolhatnak és nem zaklathatnak!



Minden úgy zajlik, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva! 

Szép lassan megfosztanak mindentől, a szabadságunktól, az egészségünktől, a jogainktól, az élettől  és mindentől ami emberi és Isteni. Ezt azért tehetik meg, mert a társadalom többségének sejtelme sincs, hogy ez az oltási őrület ami ma zajlik az nem érte van, hanem ellene, és senki nem akarja őt megmenteni semmitől.

Itt már nem összeesküvés elméletekről van szó, hanem egy erőszakos összeesküvés gyakorlatról az emberiség ellen, amit nem az országos vezetők találnak ki, mert ők is csupán bábok, kiszolgálók mert eladták a lelküket és ezáltal zsarolhatók lettek! Ez azt jelenti, hogy az országos vezetők végre fogják hajtani mindazt a népességcsökkentő génterápiás oltási programot, amit a háttérhatalom diktál, és amit már 2009-ben elterveztek az emberiség ellen, amikor még sehol nem volt semmilyen vírus.




Aki a mai helyzetben tétlenül marad és SÜTÖGETI A KIS PECSENYÉJÉT, és várja a pozitív változást vagy visszarendeződést, és ezért olttatja magát, és mindent elfogad amivel a média eteti, és közben meg behúzza fülét, farkát, az hozzásegíti a globális nagyhatalmat és az őket kiszolgáló politikai elitet az emberiség totális megnyomorításához, pusztításához, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK! Ezt ki kell mondani!

Tehát mindenkinek ébredni kell és tennie kell valamit, például megoszthatod és elküldöd e-mailben másoknak is ezeket az információkat, mert az ébredés fájdalmas lesz, akár ki vagy és akárhol élsz!

Minden készen áll arra, hogy amennyiben nem fogunk össze, bárkit, bármikor kiiktassanak, tönkretegyenek, akár erőszakkal is. Lásd a világszerte kiépült FEMA táborokat. Részletek az alábbi linken található videókban. 



Ha valaki nem akarja, hogy ügynökök zavarják ezt rakja ki a bejáratra!















 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK