Header Ads Widget

Breaking! A mesterséges intelligenciával működő DoD adatelemző program "Project Salus" azt mutatja, hogy az ADE minden héten felgyorsul a teljesen oltottakban.


Az AI által működtetett " Project Salus " nevű védelmi osztály programja, amelyet a JAIC-vel ( Joint Mesterséges Intelligencia Központ ) működtet, 5,6 millió 65 éves vagy idősebb Medicare-kedvezményezett adatait elemezte. Az adatokat a Humetrix-ből , egy valós idejű adat- és elemzőplatformból összesítették , amely nyomon követi az egészségügyi eredményeket. Thomas Renz ( Renz-Law.com ) jogi elemzése az alábbi videóinterjúban található. 

A riasztó eredmények azt mutatják, hogy a covid-kórházi kórházak túlnyomó többsége teljesen oltott személyek körében fordul elő, és a teljesen oltottak körében az eredmények minden héten romlanak. Úgy tűnik, hogy ez illeszkedik az úgynevezett antitestfüggő javítás mintájához, ahol a kezelési beavatkozás (mRNS-vakcinák) rontja az egészségi állapotot, és túlzott kórházi kezeléshez és halálhoz vezet. 

Ezek az itt bemutatott adatok összetörik a hivatalos Biden / Fauci elbeszélést, amely hamisan azt állítja, hogy Amerika átéli, "a be nem oltottak járványa". Az adatok azt mutatják, hogy a járványt valóban felgyorsítják a covid-19 vakcinák, míg a nem oltott egyének sokkal jobb kimenetelűek, mint a vakcinázottak. Továbbá ezen adatok szerint (az alábbiakban látható) az egyetlen legjobb stratégia az oltás utáni fertőzések és a kórházi kezelések elkerülésére a korábbi immunitás, amely egy korábbi covid fertőzésből származik.

Forrás


Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz! https://vk.com/eltitkolttudas