Header Ads Widget

Elsőként Magyarországon teszteli Izrael azt a koronavírus elleni vakcinát, amely génmódosított vírust tartalmaz, a felszínén pedig tüskefehérjéket növeszt.



A készítők arra számítanak, hogy a BriLife névre hallgató izraeli oltóanyag a Pfizer vagy a Moderna vakcinájánál is jobb lesz – írta meg az Egészségkalauz.

A portál arról ír, hogy az ezzel oltott személyek izomba szúrt injekció formájában kapják meg a koronavírus tüskefehérjés ruhájába öltözött vezikuláris stomatitis vírust. Ezután a koronavírus-tüskefehérjék serkentik tovább az immunrendszert, amik az immunválaszt is kiváltják.

A géntechnológiailag módosított vírusok szervezetbe juttatása viszonylag új keletűnek számít. 2019-ben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Ervebo néven engedélyezett egy olyan, ebola elleni oltást, aminek alapja a gyengített és módosított vezikuláris stomatitis vírus.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Az alábbi cikk pásztázó elektron mikroszkópos képekkel mutatja be a tüskefehérje egyes alegységeinek sejtek felületén kifejtett pusztító hatását! Érdemes guglizni a képek magyarázó szövegét is!




Reprezentatív pásztázó elektronmikroszkópos felvételek egészséges kontroll teljes vérről (WB), tüskefehérjével és anélkül. A és B) Egészséges fehérvérsejtek, nyilak a normál eritrocita -ultrastruktúrát jelzik. C-H) Egészséges fehérvérsejtek, amelyek ki vannak téve a tüskefehérjéknek (1 ng mL-1 végső koncentráció), C és D) az aktivált vérlemezkéket jelölik (nyíl), E és F) a spontán kialakult fibrinhálózatot, valamint G és H) rendellenes lerakódások, amelyek amiloid jellegűek (nyilak) (Méretarányok: E: 20μm; A: 10μm; F és G: 5μm; H: 2μm; C: 1μm; B és D: 500nm).


FORRÁS


https://vk.com/video644727407_456239287


Ha túl akarjuk élni, mint emberi lények a következő éveket, akkor teljes összefogásra van szükségünk, különben belátható időn belül, rabszolgák és áldozatok leszünk mindannyian! https://www.napitema.com/2021/11/ha-tulakarjuk-elni-mint-emberi-lenyek.html