Header Ads Widget

Németországban, 544 egészségügyi szakember nyílt levelet írt a kötelező VÉDŐ0LTÁS0K ellen‼️



Nyílt levélben 544 egészségügyi szakember szólal fel az oltási és terápiás döntés szabad megválasztása, az arányos döntések, a tolerancia, a kritikai képesség és a kölcsönös empátia mellett. Mindazonáltal az aláírók ellenzik a "civil társadalom megsemmisítését".

Az egészségügyi szakemberek ismét nyílt levélben követelik a kormánytól és az orvosok és fogorvosok szakmai szövetségétől, hogy "akadályozzák meg a Covid-19 vakcinákkal való kötelező oltást és a kötelező intézkedéseket a százszázalékos oltási kvóta elérését célzó Németországban".

A "küszöbön álló kötelező védőoltás" és a társadalom meglévő megosztottságának további előretörésétől való félelem miatt 544 baleseti sebész, gyermekorvos, belgyógyász, neurológus, pszichiáter, háziorvos, fogorvos és más egészségügyi szakember írta alá a felhívó levelet, amelyet az Epoch Times szerzett meg.

Az egészségügyi szakemberek kifejezetten egyértelművé tették, hogy ők "nem oltásellenesek", és elhatárolódtak a "radikális eszméktől".

Mindazonáltal ezek az egészségügyi szakemberek aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy a világjárványhelyzet ellenére "a sürgősen szükséges személyzet egyre inkább más szakmákba vándorol", és hogy ez "egyes helyeken az amúgy is nehéz egészségügyi ellátási helyzet további romlásához vezet". Forrás