Header Ads Widget

A média azt a propagandát nyomja, ami a hatalom és a gyógyszergyártok érdeke, és senki nem foglalkozik az áldozatokkal vagyis veled, mert te is lehetsz áldozat!



A többségi média azt a propagandát nyomja, ami a hatalom és a gyógyszergyártok érdeke, és senki nem foglalkozik az áldozatokkal, az oltáskárosultakkal, vagyis veled, mert hólnap te lehetsz a következő áldozat! Mielőtt neki esnél embertársaidnak, mert ők nem olttatták be magukat egy kísérleti fázisban lévő gépterápiás vakcinával, amiről senki nem tud semmit, csak azt, hogy rengeteg az  áldozat, és azt, hogy a vakcinák összetételével kapcsolatos információkat titkosították, vagyis hazugságban tartják az egész emberiséget, és ezért kiállnak az ember és élet ellenes diktatúrával szemben, ezt ÉRTED IS TESZIK. 

Gondolkodjál el azon, hogy a kényszer, a zsarolás, a pánik keltés, az emberi jogok sárba tiprása, és mindezeknek az eltitkolása, elferdítése, ez a szabadságot, a demokráciát, az emberek érdekeit szolgálja vagy esetleg a hatalmat és a diktatúrát? Mert te is áldozat leszel, pontosabban egy megvezetett rabszolga, amennyiben ezen a bolygón szeretnél élni, akárhányszor lövetted  be magad! Ma a többségi társadalom, megkérdőjelezés és gondolkodás nélkül, azt az információt tartják igaznak, ami éppen nem őket szolgálja, vagyis ma a többségi társadalom, a média propaganda áldozatai.

Tehát az, hogy ma az egész bolygón kiépülhetett a globális diktatúra az emberi jogok figyelembevétele nélkül, ez elsősorban a hazug médiáknak és a megvezetett embereknek köszönhető. Mára már eljutottunk odáig, hogy jöhet a vakcinától-vakcináig, meg az x. hullámtól y. hullámig, vagyis a korlátozások és zsarolások időszaka.  

Ezt a kötelező génterápiás oltást még azelőtt megtervezték,  mielőtt bármilyen vírus lett volna, amiről az emberek többségének sejtelme sincs! És azok találták ki, akik folyamatosan azért aggódnak, mert túl sokan vagyunk! Nem véletlen, hogy nem vállal senki, senkiért, semmilyen felelősséget! Ma az embereket kísérleti patkányként használják, akik önként és dalolva még a saját gyermekeiket is feláldozzák a tudatlanságuk oltárán, ilyent még az állat sem tesz.

Akik még mindig úgy gondolják, hogy megakarják őket menteni, és ha elfogadják a korlátozásokat, a zsarolást, a rájuk kényszerített oltásokat, akkor minden majd vissza fog állni a régi kerékvágásba, és lesz melója meg lovéja, azok ÓRIÁSI TÉVEDÉSBEN TENGETIK AZ ÉLETÜKET, mert nem erről szól a történet. Ma egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, amelynek célja a totális kontroll, a globális diktatúra és egy brutális népességcsökkentés, amely nem az elmúlt években kezdődött. Hogy mi az egyetlen megoldás a jelenlegi helyzetre, azt itt találod: https://www.napitema.com/2021/11/ha-tulakarjuk-elni-mint-emberi-lenyek.html