Header Ads Widget

A háttérhatalom terve: 2022.Március-2022.Szeptemberig a Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend bevezetése 2030-ig.



1. Fázis: 2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csak is erről a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem és pánikkeltés.

2. Fázis: 2020.Március-2020.December: Viszályt szítani a nép között. Alkotmányellenes intézkedések bevezetése. Kereskedelem és gazdaság megbénítása. Lázadók megbélyegzése és kigúnyolása. Cenzúrázni a lázadókat és a lázadó vezetőket a közösségi médián keresztül( Youtube, Google, Facebook, instagram stb. ) Orrtúrkálós teszt általánosítása. Az engedetlenek büntetése. Zavart kelteni a kórházban ápoltak és halottak számában. Valamennyi hatékony kezelés és gyógymód eltüntetése és kizárása a piacról.

Végeredmény: elkeseredés, szorongás, félelem. A lakosság egyre nagyobb megosztása.

3. Fázis: 2020.December-2021.Június: Felajánlani egy ingyenes vakcinát mindenkinek, megígérni a teljes immunitást és védelmet a covid-19 ellen, hogy visszatérjünk a normális élethez. Célként a csorda immunizálását kell kitúzni. Eltüntetni az eredményeket a káros hatásokról és elhalálozásokról. A vakcina káros hatásait bemutatni mint a betegség és a virus természetes hatása. Indokot találni a kényszerintézkedések fenntartására a kívánt immunítás elérésének elmulasztása esetén. Megbüntetni és felfüggeszteni azon orvosokat aki nem az előírt „gyógymódot” alkalmazza.

Végeredmény: Kétségek és félelem, árulás érzése az oltottak között. Oltatlanok elszigetelése. Szétválasztási taktika.

4. Fázis: 2021. Junius-2021. Október: QR-Kód, zöldkártya elterjesztése. Megjutalmazni útlevéllel aki beadatja a vakcinát. És eltiltani azt aki megtagadja. Mozgalmat indítani a kiváltságosok számára(oltott) és büntetni az ellenkezőket (oltatlan). Megtagadni a munkalehetőséget és a tanulást a nem oltottak számára.

Végeredmény: Első lépés a digitális megfigyelés felé és a megtagadók leszegényítése.

MOST JÖN A JAVA!

5. Fázis: 2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a realgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mitoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anykönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis: 2022.Március-2022.Szeptember: Az államadóság és a kézpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis: 2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népírtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.


2030-ra a világ teljesen megváltozik, a mostani pandémiánál is rosszabb lesz és a legnagyobb megpróbáltatásnak teszi ki majd a nemzetállamokat.


https://vk.com/video644727407_456239404


Égi üzenet!

https://vk.com/video644727407_456239411


HOGYAN JUTOTTUNK ODA, HOGY KIÉPÜLHETETT A GLOBÁLIS DIKTATÚRA?


  1. Elsősorban úgy, hogy az emberek többségének sejtelme sincs arról, hogy a meghatározó médiák, azok nem az embereket szolgálják, hanem politikai érdekeket szolgálnak ki. Mégis ezeket  a médiákat tartják igaznak, függetlennek, és ezek médiák által közzétett információkat osztják meg, különböző közösségi médiákon.
  2. “A média a legerőteljesebb dolog a világon. Ártatlanból bűnöst, a bűnösből ártatlant tud csinálni. És ez hatalom. Mert így ők kontrollálják a tömeg tudatát. A sajtó annyira erőteljes tud lenni a percepció gyártásban, hogy a bűnözőt áldozatnak és az áldozatot a bűnözőnek képes átalakítani az emberek szemében. Ha nem vagy szemfüles, a média megutáltatja veled az elnyomottakat, és megszeretteti veled azokat akik elnyomnak.”Malcolm X
  3. Nincs összetartás, az emberek félelemben élnek és nem figyelnek oda embertársaikra, és azokra a médiákra, amit viszont a lehető legszélesebb körben, terjeszteni kellene. Sokan csak várják a csodát és bíznak a politikusokban, akik szintén nem őket szolgálják. Minden meghatározó politikus a háttérhatalmat szolgálja. Így működik az áldemokrácia, amiben élünk.
Ha valaki még mindig úgy gondolná végetért a kényszer, a zsarolás, az emberi jogok sárba tiprása, és egy jobb és szebb világ felé tartunk, akkor azok óriási tévedésben tengetik az életüket, mert azok akik dollár milliárdokat öltek bele ebbe az őrületbe, mindent megfognak tenni a gazdaság tönkretételéhez, akár egy háború kirobbantását is, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy  elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Ezt a kötelező génterápiás oltást még azelőtt megtervezték,  mielőtt bármilyen vírus lett volna! És azok találták ki, akik folyamatosan azért aggódnak, mert túl sokan vagyunk! A kormányok, mindent végre fognak hajtani, amit a háttérhatalom diktál, ami soha nem publikus. Ha túl akarjuk élni, mint emberi lények a következő éveket, akkor teljes összefogásra van szükségünk, különben rabszolgák és áldozatok leszünk mindannyian. Részletek: https://www.napitema.com/2021/11/ha-tulakarjuk-elni-mint-emberi-lenyek.html





MEGOSZTÁS