Header Ads Widget

Elhunyt Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij, az Oroszországi Liberális Demokrata párt vezetője - Koronavírus-fertőzéssel szállították kórházba két hónapja.


A Nyugat-ellenes, gyakran provokatív kijelentéseiről ismert, 75 éves konzervatív-nacionalista politikust, az orosz parlament harmadik legerősebb politikai pártjának első emberét február 2-án koronavírus-fertőzéssel szállították kórházba, utána pedig lélegeztetőgépre is került. Zsirinovszkij három évtizeden át volt az orosz belpolitika közismert, ellentmondásos szereplője és showmanje. Mindenkinél többször, hatszor jelöltette magát elnökválasztáson és mind a nyolc ciklusban tagja volt az Állami Dumának (az alsóháznak).

Zsirinovszkij sajnos nem ismerte a Vakcinainfó "kiváló" szakembereit, pedig időben kérhetett volna tőlük életmentő tanácsot. Ha megtette volna, már biztos benne lenne a kilencedik oltás is, ami ugye megmenthette volna az életét. Hát így járt szegény. Mert az oltás ugye életet ment.

Ezzel a szavakkal bíztatta barátait az oltás felvételére:

"Oltassátok be magatokat, barátaim! Én már oltottam a Szputnyik V-vel, ezúttal pedig a Csumakov Központ KoviVac-jával. Ez egy klasszikus vakcina inaktivált vírussal, egy évtizedek óta tesztelt technológia. Összességében számomra ez már a hetedik injekció 2020 szeptembere óta".