Header Ads Widget

Toroczkai László elmondta, hogy a Mi Hazánk kíméletlen ellenzék lesz és azt is, hogy mik lesznek az első javaslatai az Országgyűlésben. Videó

 

Ha a Fidesz a kárt, amit okoztak a mesterséges megszorító intézkedésekkel az elmúlt években, a lakossággal akarja megfizettetni, akkor kemény válaszlépéseket tesznek. Szerintük a koronavírus haszonélvezőivel kellene megfizettetni annak a krízisnek az árát, amit ők okoznak.

A Jobbik által hangoztatott Fidesz-szatelitség vádjára Toroczkai László úgy reagált: valamilyen narratívát ki kellett találnia a Jobbiknak, hogy aki nem áll össze Gyurcsány Ferenccel, az Fidesz-szatelit. Eddig ez ellen a vád ellen nehéz volt védekezni, de most, hogy Orbán Viktorral fog vitákat folytatni, és mindenki látni fogja, hogy ők valódi ellenzék.

Toroczkai László elmondtahogy mik lesznek az első javaslatai az Országgyűlésben:

  1. az egyik az alkotmányt fogja érinteni – a 2012-es, alkotmányt nem tartja megfelelőnek és alkotmányozó nemzetgyűlést szeretne  elindítani a civil társadalom bevonásával.
  2. amnesztia-javaslattal készül, amely a 2006 és 2010 közötti politikai ügyekre vonatkozik.
  3. és készül a WHO-szerződés ratifikálásának megakadályozására.​


Az év végére 46 ezer milliárd forintos államadósságot vár a kormány, ami a 2010-esnek majdnem kétszerese – derül ki a kabinet Eurostatnak küldött jelentésből. Az OTP elemzői 1800-2000 milliárdos kiigazítást látnak szükségesnek.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az állami rádióban már arról beszélt, hogy jelentős és mély európai válság jön. Szerinte a baj gyökerei mélyebbre nyúlnak, mint az orosz-ukrán háború. Van egy általános versenyképességi problémája az európai gazdaságnak, ráadásul egy technológiai átállással próbálkozik, már a háborútól függetlenül is ki akarta kapcsolni a gazdasági rendszeréből a fosszilis energiaforrásokat.





 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Ahogy a média és a kormány azt állítja, hogy az Új Világrend „összeesküvés-elmélet”, addig a politikai vezetők és iparmágnások találkozókat tartanak. Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta a dubai konferencián tárgyalt jogfosztásunkra, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. Részletek