Header Ads Widget

Amikor az összeesküvések valóra válnak!? mRNS vakcinázás hamarosan az élelmiszerekben?



A Monsanto, többek között Bill Gates segítségével, azt tervezi, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja az élelmiszereinket. A tervek szerint a zöldségeket mRNS-vakcinával látják el. 

A terveket függőleges beltéri termesztéssel kívánják megvalósítani - ez egy olyan módszer, amelyben a növényeket hatalmas raktárakban termesztik. A vállalatok már előállították a kifejezetten e vertikális gazdaságok számára kifejlesztett, genetikailag módosított vetőmagokat.  A "Kaliforniai Egyetem" még mRNS-vakcinákat is fejleszt, amelyeket a fejes salátákhoz adnak. 

Ezzel párhuzamosan az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) tervezi az élelmiszerek nyomon követhetőségét.  A kínai mintára kialakított szociális hitelrendszerrel kombinálva egy olyan totalitárius rendszert lehetne létrehozni, amelyben csak azok vásárolhatnának élelmiszert, akik betartják a törvényt.


https://vk.com/video644727407_456239603


Az ördögi terv: Bill G. - Luciferáz

https://vk.com/video644727407_456239220


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Dan Andrews ausztrál miniszterelnök törvényt fogadott el, amely megtiltja a saját élelmiszertermesztést. Részletek

Az EU el akarja nyomni az internet szabadságát!! 2024 elejétől az EU ellenőrizni akarja, hogy az európaiak mit láthatnak, hallhatnak és nézhetnek online. Részletek

44.000 halott és 4,2 millió maradandó károsodás a  Covid-19 vakcinától az EU-ban! Részletek