Header Ads Widget

Az EB vezetője, Ursula von der Leyen feltételnek nevezte Ukrajna helyreállításának finanszírozását.



Az Európai Unió (EU) csak egy feltétellel - az országban folyó reformokért cserébe - kijelenti, hogy kész finanszírozni Ukrajna helyreállítását a katonai konfliktus lezárulta után. Ezt az állapotot Ursula von der Leyen , az Európai Bizottság vezetője hívta fel . Erről a TASS számolt be.




Hangsúlyozta, hogy az Európai Unió az Egyesült Államokkal együtt olyan utat kíván kidolgozni, amelyen keresztül lehet befektetéseket vonzani Ukrajna helyreállításához. Az ilyen beruházásokhoz azonban országon belüli változtatásokra van szükség. Példaként von der Leyen az irányítási rendszer reformját, az igazságszolgáltatás függetlenségének növelését, a korrupció elleni küzdelmet és az üzleti élet pozitív környezetének megteremtését említette.

Az Európai Bizottság vezetője azt is hozzátette, hogy az Ukrajna helyreállítását célzó jövőbeli beruházások megvitatása mellett az Európai Unió a közeljövőben azt tervezi, hogy fontolóra veszi a sürgősségi makroszintű pénzügyi támogatás Kijevnek juttatását. Elmondása szerint az Ukrajnának nyújtott rendkívüli makroszintű pénzügyi támogatás speciális mechanizmusát 9 milliárd euróra becsülik.

Fotó: m.gazeta.ru



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak nem csak Oroszország ellen, hanem az emberiség ellen, amelynek következményeit mi fogjuk megfizetni. Részletek