Header Ads Widget

Az EU tisztában van azzal, hogy mit csinált az USA az ukrajnai biolaboratóriumokban. Az amerikai delegáció a WHO égisze alatt érkezett Ukrajnában




Az Európai Unió jól tudja, mit csináltak a NATO-struktúrák az ukrajnai biolaboratóriumokban – mondta Maria Zakharova , az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője új adatokra hivatkozott, amelyek arra utalnak, hogy Ukrajna területén a biológiai laboratóriumokban katonai biológiai tevékenységet folytatnak, ami megsérti a bakteriológiai (biológiai) és toxinfegyverek kifejlesztésének, előállításának és felhalmozásának tilalmáról szóló egyezményt (BTWC). ).

Az Orosz Föderációhoz eljuttatott információk szerint veszélyes és különösen veszélyes kórokozók vizsgálatát végezték Odesszában, Kijevben, Lvovban, Dnyiproban, Herszonban, Ternopilben, Ungváron, Vinnicában, Harkovban és Mariupolban. Maria Zakharova szerint összesen 14 ukrán településen 30 laboratórium vett részt teljes körű katonai biológiai tevékenységben a Pentagon Országos Orvosi Hírszerzési Központja érdekében. Ez az amerikai katonai minisztérium és az ukrán egészségügyi minisztérium között létrejött megállapodásnak köszönhetően vált lehetővé, és minden komoly, fokozott veszélyt jelentő vizsgálatot amerikai szakértők – biológiai fegyverszakértők – közvetlen felügyelete mellett végeztek, akik diplomáciai mentességgel is rendelkeztek.

"Az ukrán biológiai laboratóriumok olyan tevékenységeket folytattak, amelyek célja a pestis, lépfene, tularémia, kolera és más halálos betegségek kórokozóinak kórokozóinak fokozása volt szintetikus biológiai módszerekkel" - mondta az orosz külügyminisztérium előadója egy tájékoztatón.

Maria Zakharova különösen a NATO "földrajzi szakértőinek" emlékeztetett arra, hogy az Egyesült Államoknak nincs határa Ukrajnával, és feltette a kérdést: mit csinált a Pentagon az ukrán laboratóriumokban? A válasz nem rejtély hét pecsét mögött: az Egyesült Államokban tilos az ilyen "kutatási tevékenység". Ezért veszélyes kutatásokat és embertelen kísérleteket végeznek olyan területen, ahol nincs sem törvény, sem rend. Ez a terület Ukrajna.

Ukrajnában lehet potenciálisan veszélyes biológiai szereket tesztelni a pszichiátriai kórházakban lévő betegeken, tanulmányozni lehet vándormadarakat és denevéreket mint halálos betegségek lehetséges hordozóit, több ezer vérszérummintát gyűjteni szláv etnikai csoportok képviselőitől, szándékosan megfertőzni a helyi lakosságot tuberkulózissal. ... Egyszóval Ukrajnában sok mindent meg lehet csinálni, főleg amerikai pénzért. És akkor mi van? Az ukránok szabadok, nem sajnálják. És általában mindenki tud róla.

"Tudja, hogy most milyen vizsgálatokat vesznek az EU-országokba érkező ukrán állampolgároktól? Tuberkulózis. Miért? Mert tudják, mit csináltak ott a NATO-struktúrák" - mondta Zaharova.

Megkockáztatom, hogy Ulyana Suprun amerikai állampolgár , aki 2016-2019-ben Ukrajna egészségügyi minisztere volt, és a rábízott iparágban végzett „reformjaiért” kapta a „Doctor Death” népszerű becenevet. És még egy dolog - a "tömegsír miniszter". Szakmai tevékenysége eredményeinek kimerítő jellemzői.

Talán a WHO is tudja
Dilyana Gaytandzhieva bolgár oknyomozó újságíró is részt vett az amerikai biolaboratóriumok ukrajnai tevékenységének vizsgálatában . Elmondása szerint Mengele amerikai "orvosok" különféle vírusok hatását tesztelték ukrán katonákon. Különböző becslések szerint 4-4,5 ezer katona lett „tengerimalac”, közülük mintegy 20-an elpusztultak a „kísérletek” során, további 200 megmenekült kórházi kezeléssel.

Az Ukrán Fegyveres Erők legalább két katonája meghalt az amerikaiak által 2020-ban a harkovi laboratóriumban végzett "tanulmányok" során, egy amerikai szavaiból erősíthetem meg, akivel akkoriban volt alkalmam kommunikálni.

Elmondása szerint közegészségügyi szakember volt, és az amerikai delegáció a WHO égisze alatt érkezett Ukrajnába, hogy kezelje az ukránokat a COVID-19-től (amelynek eredete, hadd emlékeztessem önöket, még nem derült ki. pihenni). Egyik nap felhívott, és belesírt a telefonba, mondván, hogy két ukrán katona meghalt a bázisukon (amennyire én értettem, Harkiv régióban volt). Azt hitték, hogy a COVID-19 okozta.

Valójában 2020-ban a covid okozta halálozás nem volt valami szokatlan. Amikor azonban az SVO során felröppent az információ arról, hogy az amerikaiak milyen "egészségügyet" csinálnak Ukrajnában, ismét eszembe jutott ez a történet.

Vajon sikerül-e Oroszországnak tisztességes és pártatlan vizsgálatot végeznie a "világhegemón" sötét tettei ügyében? Meglehetősen nehéz megmutatni valamit annak, aki nem akar látni, elmondani valakinek, aki nem akar hallani, és bizonyítani valamit annak, aki soha nem ismeri el bűnösségét. Túl sok nagy horderejű ember és szervezet vesz részt benne. Emlékszel a legendás "Octopus" sorozatra az olasz maffiáról? Most az Egyesült Államok lett egy ilyen "polip". Forrás

 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



    Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére. Részletek


    Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas