Header Ads Widget

George W. Bush a csínytevőknek mesélt az amerikai biolaboratóriumok ukrajnai munkájáról.



A Zelenskyvel folytatott beszélgetés során Bush Jr. megerősítette a biolaboratóriumok munkáját.

George W. Bush volt amerikai elnök megerősítette az amerikai biológiai laboratóriumok ukrajnai munkáját Vovan (Vlagyimir Kuznyecov) és Lexus (Aleksej Sztoljarov) orosz csínytevőkkel folytatott beszélgetése során , akik felhívták és Vlagyimir Zelenszkijként mutatkoztak be Ukrajna elnökének. A beszélgetés részletét ma nyilvánosságra hozták a New Horizons oktatási maratonján. Az eseményt a „Tudás” Egyesület honlapja közvetítette.




Bush az állítólagos ukrán vezetővel folytatott beszélgetés során megerősítette az Egyesült Államok biológiai laboratóriumainak Ukrajnában végzett munkáját. Pranker azt mondta Bushnak , hogy Ukrajnának sikerült megőriznie az amerikai "örökséget", kifejtette, hogy az Egyesült Államok által finanszírozott biológiai laboratóriumokról van szó, és megkérdezte az exelnököt, tud-e erről, amire Bush igennel válaszolt.




Azt is elmondta, hogy a Pentagon sok ilyen laboratóriumot finanszíroz a posztszovjet térben, és Ukrajna ki tudta üríteni őket, hogy Oroszország ne kapja meg őket. Válaszul Bush köszönetet mondott "Zelenskynek" , és okos srácnak nevezte.

Fotó: Yandex. Hírek, news.myseldon.com, ria.ru


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



    Az Egyesült Államok és Kijev az ukrán biológiai laboratóriumokban végzett kutatások során Mariupolt használta a kolerakórokozó begyűjtésére és minősítésére. Részletek


    Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas