Header Ads Widget

Megvan az új ok a zárásokra, a korlátozásokra. Már sok országban találtak majomhimlővel fertőzött embereket!



Ausztráliában két majomhimlő vírusos esetet jelentettek, egyet Új-Dél-Walesben és egy másikat Victoriában. Az NSW esete egy 40-es éveiben járó férfi volt, aki néhány nappal azután, hogy visszatért Európából, enyhe betegségben szenvedett. Ő és egy háztartási kapcsolattartó elszigetelődik otthon, mondta az NSW Health pénteken. Az állam egészségügyi igazgatója, Dr. Kerry Chant azt mondta, hogy az előzetes teszt pozitív lett, és további vizsgálatok folynak.

A viktoriánus ügy egy nagy-britanniai visszautazóban volt.

A 30-as éveiben járó férfi enyhe tüneteket mutatott, mielőtt május 16-án visszatért Melbourne-be, és azonnal orvoshoz fordult.

"A vizsgálatok megerősítették, hogy elkapta a vírust, és továbbra is elszigetelten van az Alfredben enyhe tünetekkel" - közölte pénteken a Victoria egészségügyi minisztérium.

Ausztrália csatlakozott a ritka trópusi betegség által érintett nemzetek egyre növekvő listájához, köztük Olaszországhoz, Svédországhoz, Spanyolországhoz, Portugáliához, az Egyesült Államokhoz és az Egyesült Királysághoz.

A majomhimlő főleg Közép- és Nyugat-Afrikában fordul elő, gyakran trópusi esőerdők közelében, és a Kongói Demokratikus Köztársaságban endémiásnak tekintik, ahol először 1970-ben fedezték fel embereken.

A betegség emberről emberre terjedhet légcseppeken, szoros testi érintkezésen vagy szennyezett ágyneműk vagy tárgyak megosztásán keresztül. Négy afrikai ország – Kamerun, a Közép-afrikai Köztársaság, a Kongói Demokratikus Köztársaság és Nigéria – számolt be majomhimlős esetekről 2022-ben.

Chant szerint a majomhimlő egy ritka vírus, amely nem terjedt könnyen az emberek között. Általában "hosszan tartó szemtől-szembe érintkezésre" volt szükség a terjedéshez, mondta. Forrás


Bill Gates a bioterrorista himlőjárványra figyelmeztet!


https://vk.com/video644727407_456239643



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


    Nem elég a puskaporos, háborús helyzet, a növekvő infláció, az éhezés, még jönnek a covid intézkedések, lezárások, maszkhasználat, vakcinázás... 2 perces összefoglaló a Washingtonban lezajlott 4 órás  Globális COVID-19 csúcstalálkozó -ról. A világ vezetői egyetértenek abban, hogy a járvány még nem ért véget, és mindannyian elkötelezettek a WHO-n keresztüli együttműködésre. Részletek


    Ha Ő mondja, tuti! Neki is leírták, ezt kell mondania - Biden: "A járványnak még nincs vége."





    A TERV!




    A világ elsőszámú filantrópja - minden tudománynak is a szakértője - figyelmeztet bennünket, hogy:

    • a maszkviselés nem állhat meg
    • az emlékeztető oltások fontosak

    Szeretné, ha már most tudnánk, hogy lesznek ősszel újabb járványkitörések, éppen ezért nem szabad magunkat a szabadság hamis illúziójába ringatni. A közösség érdekében fel kell áldoznunk a szabadságunkat.





    • Professzor Dennis Meadows egy, a WEF-nek dolgozó szakember beszél, a népességcsökkentésről. Részletek
    • Dr. Mike Yeadon: Az éghajlatváltozás és a koronavírus hazugságai - ugyanazok az elkövetők és nyerészkedők! Részletek
    • Eddig 44.000 halott és 4,2 millió maradandó károsodás a Covid-19 vakcinától az EU-ban! Részletek
    • Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? Részletek
    • Bill Gates arra figyelmeztet, hogy "a legrosszabbat még nem láttuk a Covid-ból"! Részletek