Header Ads Widget

Dr. Mike Yeadon: Az éghajlatváltozás és a koronavírus hazugságai - ugyanazok az elkövetők és nyerészkedők!



Mióta a Covid-narratíva nagyrészt összeomlott, még a tömegek számára is, egy másik állítólagos katasztrófa került ismét egyre inkább előtérbe: az "ember okozta" éghajlatváltozás. Bárki is szította a Corona pánikkeltést, ő képviseli az éghajlati narratívát is. Dr. Mike Yeadon, a Pfizer volt alelnöke nemrégiben Telegram-csatornáján jegyezte meg ezt. Mi ennek az oka? Nos, akik a világjárványpropagandából profitálnak, a CO2-csalásból is profitálnak.

Mike Yeadon a Telegramon david Siegel 2015-ben írt nagyon részletes cikkéhez kapcsolódik a Medium-on (de újra és újra frissítették). A "Mit tanultam az éghajlatváltozásról: a tudomány nem rögzített" című esszé elemzi az ember által előidézett éghajlatváltozással kapcsolatos állítólagos "konszenzus" állítását - és számos tudományos forrást felhasználva cáfolja. Érdekes módon Siegel maga is korábban "hitt" volt az éghajlatváltozásban. Észrevételeiben tíz olyan észrevételt emel ki, amelyeket a cikkben ismertetnek és alátámasztanak. 

Ezek a következők:

  • Az időjárás nem éghajlat. Nincsenek olyan tanulmányok, amelyek meggyőző kapcsolatot bizonyítanának a globális felmelegedés és a viharok, aszályok, árvizek, hideg vagy hőhullámok megnövekedett gyakorisága vagy intenzitása között. A viharok számának növekedése csak a jobb mérési módszereknek köszönhető. Valódi növekedés nem volt.
  • Az időjárás és az éghajlat természetes ingadozása óriási. A legtöbb, amit az emberek "globális felmelegedésnek" neveznek, természetes és nem ember okozta. A Föld melegszik, de nem gyors, nem sokat és nem mostanában.
  • Nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy az éghajlat valójában hogyan működik. Az éghajlati modellek még nem ügyesek; Az előrejelzések nem meggyőzőek.
  • Az új kutatások azt mutatják, hogy a napenergia ingadozása nagyon erősen korrelál a Föld hőmérsékletének változásával, jobb, mint a CO2-szint.
  • A szén-dioxidnak ehhez nem sok köze van. Minden dekarbonizáció, amit tehetünk, nem fogja megváltoztatni az éghajlatot.
  • Nincs olyan, hogy "szén-dioxid-szennyezés". A szén-dioxid egyenesen az orrodból jön ki; Ez nem mérgező gáz. A szén-dioxid-koncentráció a korábbi korszakokban sokszor magasabb volt, mint ma.
  • A tengerszint valószínűleg tovább emelkedik - nem gyorsan és nem sokat. A kutatók nem találtak kapcsolatot a szén-dioxid és a tengerszint között.
  • Az Északi-sarkvidék is tapasztal természetes ingadozásokat, néhány évvel korábban, mint mások melegebb. A jegesmedvék száma nőtt, nem csökkent. Több közük van a vadászati engedélyekhez, mint a CO2-hez*.
  • Senki sem bizonyította, hogy természetellenes károkat okozott a zátonyok vagy a tengeri rendszerekben. A további ember által okozott CO2 valószínűleg nem károsítja az óceánokat, a zátonyrendszereket vagy a tengeri életet. A halakat leginkább azok fenyegetik, akik megeszik őket. A zátonyokat jobban fenyegeti a fényvédő, mint a CO2.
  • Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület és mások politikai napirendet és PR-kampányt folytatnak, nem pedig tudományos vizsgálatot. A felszín alatt hatalmas mennyiségű trükk van folyamatban.

Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



  • Ezentúl a klímaválság jegyében bárki válhat környezetvédelmi bűnözővé! Agenda21/30! A természetet az ember fölé helyezi. Részletek 
  • Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek
  • Bill Gates arra figyelmeztet, hogy "a legrosszabbat még nem láttuk a Covid-ból"! Részletek



Hírek másképp!