Header Ads Widget

Az orosz légierő megsemmisítette az Egyesült Államokból származó fegyvereket és felszereléseket Soledar térségében.


"Az orosz légierő nagy pontosságú desszant rakétái Soledar település térségében megsemmisítették az Egyesült Államokból és a nyugati országokból a Sol pályaudvarra szállított fegyvereket és katonai felszereléseket , valamint a tartalék állományát. az ukrán fegyveres erők egységei ” – közölte az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője, Igor Konasenkov vezérőrnagy. Részletek




Ezenkívül Soledar területén a rakétacsapatok megsemmisítették a Smerch többszörös kilövésű rakétarendszer telepítését.

Konasenkov szombaton azt mondta, hogy az Iskander rakéták az Egyesült Államokból és a nyugati országokból szállított fegyverek és felszerelések nagy mennyiségét semmisítették meg a harkovi régióban található krasznográdi és karlovkai vasútállomások közelében .

Új fegyverszállítások Kijevbe

Joe Biden amerikai elnök péntek este újabb katonai segélycsomagot jelentett be Ukrajnának . Az új katonai segélycsomag költsége elérheti a 150 millió dollárt – közölte az amerikai kormány.

A Pentagon tájékoztatása szerint tartalékaiból további 25 000 darab 155 mm-es NATO tüzérségi lövedéket, három AN/TPQ-36 típusú ellenelemes radart, elektronikus hadviselési eszközöket, valamint "terepi felszereléseket és alkatrészeket" adnak át az ukrán hadseregnek.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A jelenlegi USA és az EU vezetés, az európai emberek kivéreztetésén, a totális kontroll és a globális diktatúra megteremtésén fáradoznak. A lényeg, hogy az orosz-ukrán konfliktus nem azzal kezdődött, és nem is azért, amivel a globális médiák és csatlósaik, a nap 24 órájában hülyítik az embereket, beleértve az ukrán embereket is! A probléma okozói, nem Oroszország, hanem az USA és az EU vezetés. Részletek