Header Ads Widget

Putyin - A Nyugat bátorítja a burjánzó neonácizmust Ukrajnában



A Nyugat szemet huny az Ukrajna területén burjánzó neonácizmus előtt, és valójában bátorítja azt – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének (CSTO) jubileumi csúcstalálkozóján .

És mindezt a nyugati társadalom úgynevezett civilizált és politikailag korrekt országaiban az őrült russzofóbia példátlan hulláma kíséri.

Az orosz vezető felszólította a CSTO-országokat, hogy álljanak ellen a nácik, bűntársaik és követőik "kifehérítésére" irányuló kísérletek. Összefogásra van szükség a Nagy Honvédő Háborúban aratott győzelem emlékének védelmében – hangsúlyozta Vlagyimir Putyin.

„A szélsőségesek mindenhol jelen vannak. Így vagy úgy, kijönnek a földalattiból és megmutatják magukat. De sehol, ezt szeretném hangsúlyozni, állami szinten sehol nem dicsőítik a nácikat” – mondta az elnök.

Vlagyimir Putyin Oroszországgal szembeni tiszteletlenségnek tartotta, hogy a Nyugat semmibe vette a müncheni beszédet. A Hill újság közölte.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek