Header Ads Widget

Az új-zélandi oltási kampány egy nagy drámává kezd válni. Az emberek hullanak, mint a legyek.



A helyzet annyira elfajult, hogy az új-zélandi orvosok nyílt levélben szólították fel a hatóságokat, hogy vizsgálják ki az oltás utáni haláleseteket. Az orvosok NZDSOS néven egyesültek.

Azt írják, hogy megdöbbentően sok haláleset és sérülés történt a Corona-oltások után. Ezenkívül bizonyos rendszereket kikapcsoltak, hogy eltussolják a károk mértékét - állítják az orvosok.

Gyermekek és fiatalok halnak meg és szenvednek. Sok egészséges idős ember is meghalt. A csoport szerint hazudnak nekünk. Az új-zélandi Egészségügyi Fórum nyomon követi az oltásokat követő összes halálesetet és sérülést. A szervezet adatbázisában mintegy 500 haláleset szerepel. Nyílt levelükben az NZDSOS orvosai az áldozatok körülbelül egyharmadának (fiktív) nevét adják meg. A valódi nevek ismertek a rendőrség előtt.

Ezek főként fiatalok, sőt gyermekek, akik hirtelen és váratlanul haltak meg, gyakran agyi vagy szívbeli vérrögök következtében. Az NZDSOS "humanitárius válsághelyzetnek" nevezi a helyzetet. "Az Isten szerelmére, tegyünk róla, hogy a képviselőink és a rendőrség most azonnal véget vessen ennek!" Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Ezt a folyamatot szolgálja minden pusztítás, korlátozás, járvány, migráció, oltás, zsarolás, ami a világunkban történik, beleértve az orosz-ukrán konfliktus is! Részletek