Header Ads Widget

MEGEMLÉKEZÉS ÉS TISZTELETADÁS LESZ A POZSONYI CSATA HŐSEINEK - 2022. VII. 3.-án, 10-h tól 20-h-ig A VAJDAHUNYAD VÁRA MELLETT‼


Szeretett Testvéreink! 

Emlékezzünk és tisztelegjünk Őseink első nagy és győzedelmes honvédő csatájára, mely szilárd alapot teremtett a Kárpát hazában élő ezredéves Nemzetünk felemelkedésének.

Állítsunk méltó emléket közösen, együtt Atyáink nagyságának, hősiességének!

Vegyünk példát szövetségük erejéről és Mi is kössünk szövetséget, hogy történelmünk e nemes, méltatlanul elfeledett napjait együtt emeljük a nemzet legfőbb ünnepnapjává. Emeljük, hogy fiaink, leányaink, unokáink szívében a "MAGYAR" szó hallatán szeretet, hála és büszkeség szülessen és éljen a mindennapokban! E szeretet és büszkeség vezesse népünk összefogását, mely EGYséget teremt és a jóslat szerint újra naggyá teszi nemzetünket és segítheti e vészterhes időkben!

Isten áldja a Magyar Nemzetet! 

Üllő Vezér Hagyományőrző Egyesület, Pálosi Atilla, Szabó István. A Pozsonyi csata 907. július 4-7. között volt.

A Hon-visszafoglalást, a hazajövetelt oly remek stratégiával végrehajtó Árpád nagyfejedelem az ősi Hazának alapkövét tette le akkor, amikor az európai seregek központosított erejének támadásával szemben megóvta népét a pusztítástól és legyőzte Európa egyesült seregeit (kb. 105 ezres volt). 

Szükséges, hogy megismerjük ennek a hatalmas viadalnak részleteit, az egyesült európai hadseregek szervezetét és Árpád azon hadműveleteit (kb. 40 ezres sereggel), mellyel ezt a hatalmas ellenséget megsemmisítette. 

Tisztelt hagyományőrzők, íjászok, bajtársak és  Honfitársak!

Hazánkban, az igaz magyar történelem megismertetését a félretanított nemzedékeknek, a Mi feladatunkká tette a Teremtő ‼ Hosszú évek óta emlékezünk meg minden évben hős Őseinkről. Hála azoknak a hazafiaknak, akik a feledés homályos mélységéből újra a dicsőség fényébe emelték és emelik eleink e dicső honvédő harcát.

Fejezzük ki hálánkat együtt köszönetképpen, hogy ma is itt élhetünk a világ legcsodálatosabb tündérkertjében és anyanyelvünkön, a gyönyörű magyar nyelven szólhatunk egymáshoz, szeretteinkhez. (Kb. 1 millió magyar szó van, több magas szinten lévő, népszerű, közismert ember szerint is a Világ első számú nyelve, persze, az iskolákban ezt sem tanítják, ezen is változtatnunk kell..‼ A szerk. - Brindza A.)

Meghívunk Titeket, hogy együtt mutassuk meg az országnak és a világnak, hogy: MAGYARNAK LENNI BÜSZKE GYÖNYÖRŰSÉG!

A szeretet, az igazság, a bölcsesség szeretete, a becsületesség, az értékek és az elmúlt 33 év hazaárulóinak (a törvényes történelmi Alkotmányunk alapelveinek a folytatólagos bűnös megsértését tették és teszik, ezért nem tették bele a törvénytelen és érvénytelen 1989-es alkotmányba és a mostani alaptörvénybe se) az elszámoltatása utáni békesség vezesse nemzetünk és népünk összefogását, mely EGYséget teremt és a jóslat szerint újra naggyá teszi nemzetünket és segítheti e vészterhes időkben ‼ 

Minden Magyarnak és a magyarsággal együtt élő nemzetiségnek lelki és erkölcsi kötelessége emlékezni a Hőseinkre ‼

3. UTAS NEMZETI CIVILEK ÁLLÁSPONTJA 

(az elmúlt 33 évben egyértelműen beigazolódott, hogy minden fontos dologban és témában, a Mi álláspontunk volt a jó és bölcs, ezek szolgálták valójában a magyarság értékeit és érdekeit, Orbán V.-ék is a fontos és jó lépéseinek a nagy többségét tőlünk vették át,  miközben Minket, diktatórikus módon agyonhallgatott és hallgat a főáramú bűnmédiájuk, a sok rossz meg a sajátjuk, azoktól váltak méltatlanná és alkalmatlanná Magyarország vezetésére):

A POZSONYI CSATA LEGYEN TANANYAG AZ ISKOLÁKBAN, VII. 7. LEGYEN NEMZETI ÜNNEP ‼

A 907-es honvédő, dicsőséges Pozsony melletti csata választható tananyag a West Point Akadémián (az USA legnagyobb katonai iskolája), a magyar iskolákban még nem tanítják, a hozzá képes jelentéktelen augsburgi csatát tanítják - a hazugságokra, a főáramú bűnmédia által a minőségi magyar Emberek agyonhallgatására épülő aljas, diktatórikus, magyarellenes, romlott rendszer mellett ezt is meg kell változtatnunk ‼

Gyermek Lajos, frank-bajor uralkodó rendelete: "Decretum ugros eliminandos esse: Elrendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak" ‼

907 Áldás hava
Ellenünk tört Európa hada
Gyermek Lajos, meg a többi urak,
Több ezren jöttek,hogy pusztítsanak
Meleg vizeknek birodalma,
Pozsonynál érte folyt a csata
A MAG népe bátran kiállt,
Hogy megvédjék a magyar hazát
Árpád és fiai védték a hont
Ész és erő a fegyverük volt
Árpád, Tarhos, Üllő, Jutas
A négy tumán élén ők harcoltak
Negyvenezer lovas csatába szállt
Nyílzáporuktól sötét a táj
Bátran küzdöttek földön, vízen
És győzött végül a fejedelem
- Elvesztette három fiát
Sebzetten érte el Attila városát
Pilis hegye őrzi örök nyugalmát
RÁNK HAGYTA ÖRÖKÜL, A MAGYAR HAZÁT!
Sólyom a fészkére visszatalál
Szél szárnyán ősi üzenet száll,
Nap aranyán és Hold ezüstjén,
A tudás népe örökké él
Ne feledd őseink történetét
Bármerre és bárhová fújjon a szél
Árpád vívott döntő csatát,
Életünk hirdeti diadalát ‼


A pozsonyi csata teljes film!



Manapság is hasonló a helyzet, mint amilyen 907-ben volt (mások az eszközök) ‼ 

Brindza András közíró és néhai Síklaky István közgazdász, 1999 nyarán kezdték el szervezni a 3. utas, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott mozgalmat, manapság, már egyre inkább időszerű.

2000-ben, az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom bemutatására a következőket írta néhai Síklaky István közgazdász bajtársunk (az ÖFEM, alapítóinak eddig kb. 50 értékes könyve, a legfontosabb, a LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA című fő cselekvési tervet tartalmazó programkönyv, +12,+5,+4 (21) rendszerváltó sarokpontja jelent meg (ez a magyarság, kimagaslóan legnagyobb szellemi műhelye): 

"ÖSSZEFOGÓ, ÖSSZETARTÓ, ÖNTUDATOS NEMZETET NEM LEHET HOSSZÚ TÁVON ELNYOMNI, SOK ESETBEN HALÁLT, VAGY SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET OKOZÓ KÍSÉRLET OLTÓANYAGOKKAL BŰNÖS MÓDON OLTANI, ELADÓSÍTANI, KIFOSZTANI, TÖNKRE TENNI, GYARMATOSÍTANI, DEMOKRÁCIÁNAK HAZUDOTT DIKTATÚRÁBAN TARTANI ‼" (Brindza A.)




EGYség zenekar - Pozsonyi csata




Az esemény lapjának a linkje: https://www.facebook.com/events/378544100906941