Header Ads Widget

Scholz nevetett az Ukrajnának nyújtott biztonsági garanciákra vonatkozó kérdés után!



Olaf Scholz német kancellár nevetett a G7 -csúcs záró sajtótájékoztatóján Ukrajna biztonsági garanciáinak kérdése után – az eseményről felvételt közölt a Welt.

Az újságíró megkérdezte a német kormányfőt, hogy egy orosz különleges hadművelet hátterében felfedheti- e a Nyugat által Kijevnek ígért biztonsági garanciák részleteit.

„Igen. Megtehetem” – válaszolta Scholz mosolyogva és halkan nevetett. Ugyanakkor a kancellár kiállt egy hosszú szünetet a szavak között. A sajtótájékoztató résztvevői is nevettek a kormányfő válasza után.

„Ennyi” – tette hozzá Scholz vigyorogva újabb szünet után, és széttárta a kezét, ismét szórakoztatva a közönséget.


https://vk.com/video644727407_456239726


Ők kizárólag 1 dolgot tartanak fontosnak, a saját bűnszervezetüket, ami nem az emberek szabadságáról szól!! És azért nyomják a fegyvereket Ukrajnába is, mert az egész pusztítást ők maguk hozták létre. Különben egy parittyát sem adnának Ukrajnának. Ez ennyire egyszerű!! A másik, hogy az ukránok viszik a bőrüket a vásárra helyettük, miközben az USA és az EU bűnszervezet röhög a markában. Az ukrán emberek brutálisan átvannak verve, kivéve az ukrán vezetést, akik szintén részesei ennek a bűnszervezetnek!! Részletek