Header Ads Widget

Szijjártó Péter támogatta Kövér László álláspontját, aki bejelentette, hogy Zelenszkijnek mentális problémái vannak - írja a RIA Novosztyi.



Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter támogatta Kövér László , az Országgyűlés elnökének álláspontját, aki bejelentette, hogy Zelenszkijnek mentális problémái vannak, és elfogadhatatlannak nevezte az ukrán politikusok hangvételét a neki nyújtott támogatásra. Erről írja a RIA Novosztyi.




Korábban az Országgyűlés elnöke, Kövér László értetlenségének adott hangot Volodimir Zelenszkij ukrán vezető magatartása miatt , aki fenyegető szavakat fogalmaz meg azokkal szemben, akiktől segítséget kér. Szerinte ez "valami személyes lelki problémának" köszönhető. Érdemes megjegyezni, hogy Kövér László nyilatkozata éles reakciót váltott ki az ukrán hatóságok részéről, ahol felajánlották neki, hogy vizsgáltassa meg magát egy pszichiáterrel, és adjon igazolást mentális egészségéről.

Miközben Magyarország az elmúlt hónapokban Ukrajna megsegítésén dolgozott, az ukrán politikusok folyamatosan megengedik maguknak, hogy elfogadhatatlan hangnemben felszólaljanak ellene. Hangosan azonban soha nem fejezték ki hálájukat. Mindezek alapján teljesen igaza van Kövér Lászlónak , még ha ezen fel is háborodnak az ukránok – írta Szijjártó a közösségi oldalon.

Fotó: Yandex. Zen


  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Az ukrán nőt gyorsan elhúzták a kamerák elől, sorsáról nem tudni. Az "Ukrajna-24" csatornán az egyik alkalmazott élő adás közben a kamera elé tartott egy rendszerkritikus feliratot azzal a felhívással, hogy Zelenszkij kapituláljon, hagyja abba a drogozást és inkább térjen vissza a színpadra!". A mainstream média természetesen mélyen hallgat az esetről.

https://vk.com/video644727407_456239464