Header Ads Widget

A WHO a világméretű egészségügyi diktatúra felé tereli a pandémiáról szóló szerződést!!



Májusban a 75. Egészségügyi Világgyűlésen kudarcot vallott a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosítására tett kísérlet az USA kérésére. A kísérlet az afrikai és a globális dél országainak ellenállása miatt kudarcot vallott. Ezáltal a WHO egyfajta világegészségügyi kormányzatot hozna létre, amely szinte korlátlan hatalommal rendelkezik, az államok szuverenitása, alkotmánya és törvényei felett. 

A WHO-t 80%-ban oligarchák és vállalatok finanszírozzák, ezért az ő érdekeiket képviseli, nem a miénket. Ami nem került le a napirendről, az az úgynevezett Pandémiás Szerződés, amelynek végrehajtása már jó ideje folyamatban van. 

James Roguski összegyűjtött 10 dolgot, amit mindenkinek tudnia kell a WHO "világjárványügyi szerződéséről":

  1. Amit korábban gyakran "pandémiás szerződésnek" neveztek, azt ma WHO CAII-nek nevezik: egyezmény, megállapodás vagy más nemzetközi eszköz.
  2. A keretegyezmény vagy konvent a 19–20. cikkel összhangban is elfogadható, kétharmados többséget igényel, a rendeleteket a 21–22. cikkel összhangban lehet elfogadni, és egyszerű többséget kell megkövetelni, az ajánlások pedig a WHO alkotmányának 23. cikkével összhangban fogadhatók el.
  3. A kormányközi tárgyaló testület (INB) 2022. július 18., hétfő és 2022. július 22., péntek között ülésezik, hogy megvitassa a WHO CAII-ját. Az élő közvetítések itt tekinthetők meg.
  4. Már 2022 áprilisában több mint 36 000 írásbeli nyilvános észrevételt nyújtottak be, amelyek többsége a megállapodás bármely formája ellen szólalt fel.
  5. Ki mondta le a nyilvános véleményezés 2022. júniusi határidejét.
  6. Az INB 2022. július 13-án közzétette a WHO CAII munkatervezetét (lásd alább).
  7. A WHO az "Egy egészség" nevű koncepcióra összpontosít, amelynek célja a földi élet minden aspektusának ellenőrzése.
  8. Különös figyelmet kell fordítani a munkatervezet 4. részére, különösen a munkatervezet 13. szakaszára (Információs ellenőrzés) és 14. szakaszára (Finanszírozás).
  9. Az is figyelemre méltó, hogy mi hiányzik a munkavázlatból: nincs értékelés arról, hogy mi romlott el az elmúlt 2,5 évben; nincs tilalom a funkciókutatás megszerzésére; nagyon kevés hangsúlyt fektetnek az egészségügyi kezelésekre és terápiákra; nincsenek betegjogok; és nincs támogatás az orvosok és a betegek számára ahhoz, hogy saját döntéseket hozhassanak.
  10. Szervezett ellenállásra van szükség a WHO-val szemben.

Az INB által meghatározott menetrend szerint két nyilvános meghallgatási fordulót terveznek:

  • Első forduló: április 12-13.
  • Második forduló: szeptember vége (TBD)

2022. július 17-től ez a dokumentum a WHO-egyezmény, -egyezmény vagy más nemzetközi eszköz (CAII) javasolt tervezete. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 

 

A WHO kiterjeszti a felügyeletet, hogy levadássza a be nem oltottakat. Tudtuk, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. A liberálisoknak hatalomra van szükségük, és ezt csak úgy érhetik el, ha a tömegeket megfélemlítik, hogy behódoljanak. Ausztrália most egy "új változattal", a "Ninja" változattal néz szembe. Maria Zeee csatlakozik hozzánk, hogy megvitassa az Ausztráliában zajló eseményeket, ahogy felkészülnek arra, hogy újra bezárják a nemzetüket!


https://vk.com/video644727407_456239789


A WHO főigazgatója, Dr. Tedros Ghebreyesus  azt javasolta a kormányoknak, hogy vezessenek be olyan korlátozó intézkedéseket, mint például az arcmaszkok, hogy „megküzdjenek” a globális Covid-esetek megnövekedésével.


https://vk.com/video644727407_456239785


Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!!

Népességcsökkentés - eugenetika. Egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen

Miért akarják a globális nagyhatalmak az oltásokat, akár kényszerítéssel is?