Header Ads Widget

Addig nem állnak le, amíg mindannyian meg nem halunk! A WHO kiterjeszti a felügyeletet, hogy levadássza a be nem oltottakat.



Tudtuk, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. A liberálisoknak hatalomra van szükségük, és ezt csak úgy érhetik el, ha a tömegeket megfélemlítik, hogy behódoljanak. Ausztrália most egy "új változattal", a "Ninja" változattal néz szembe. Maria Zeee csatlakozik hozzánk, hogy megvitassa az Ausztráliában zajló eseményeket, ahogy felkészülnek arra, hogy újra bezárják a nemzetüket!


https://vk.com/video644727407_456239789


Az új „NINJA” covid változat „lehet” a leghalálosabb.

Most komolyan azt hiszik, hogy ettől a szótól, hogy ninja... bepánikolunk, és rohanunk oltani?

https://vk.com/video644727407_456239787


Dr. Tedros Ghebreyesus  korlátozó intézkedéseket javasol!

"Aggódok amiatt, hogy a Covid-19 esetek száma tovább fog növekedni". A WHO főigazgatója, Dr. Tedros Ghebreyesus  azt javasolta a kormányoknak, hogy vezessenek be olyan korlátozó intézkedéseket, mint például az arcmaszkok, hogy „megküzdjenek” a globális Covid-esetek megnövekedésével.


https://vk.com/video644727407_456239785


USA  Rochelle Walensky, a CDC igazgatója oltást szorgalmaz.

Sok amerikai alul van oltva, ami azt jelenti, hogy nem áll naprakészen a COVID-19 vakcinával. "Az üzenetem egyszerű: elengedhetetlen, hogy ezek az amerikaiak azonnal megkapják a második emlékeztető oltást." Nem hagyják ezt annyiban. Mégis hányan mondanak majd nemet? Illetve hányan fogják még vakon követni ezeket a hazug elmebetegeket és a kamujárványukat?


https://vk.com/video644727407_456239783


Már a tavaly világos volt, hogy egy megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, a kényszer oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab és kiszolgáló csicskái már döntöttek, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek



Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!