Header Ads Widget

Orbán Viktor: Európában háborús árak vannak, senki sem gondolta volna február 24-én, hogy lezárul egy korszak.



Senki sem gondolta volna február 24-én, hogy nemcsak egy orosz-ukrán konfliktus kezdődik, hanem belépünk a háborúk korába, mondta a miniszterelnök a péntek reggeli rádióinterjújában. Orbán Viktor szerint a háború nemcsak a frontokon, hanem az európai gazdaságban is zajlik.

Most harcolni kell mindenért, amit korábban természetesnek vettünk. Az első az energiáért, a következő a munkahelyekért folyik majd, tette hozzá. Orbán szerint recesszió lesz Európában, azt tanácsolta, akinek munkahelye van, becsülje meg. Az uniós szankciós politikáról elmondta, hogy bár korábban azt hitte, hogy "lábon lőttük magunkat", mostanra kiderült, hogy "tűdön lőtte magát Európa és a levegőért kapkod."

Le kell ülni az oroszokkal, békét kell kötni.......



A lényeg! Nincs senki felelős a kialakult helyzetért!! A médiapropagandák behódoltak, a háttérhatalom által irányított USA-nak, az EU vezetésnek, akik felkarolták a náci ukrán rezsimet. Hazudtak a nap 24 órájában, becsapták és félrevezették az embereket, ugyanúgy mint a coviddal!! A globális szinten zajló események, amit az USA és az EU vezetést kiszolgáló politikusok hoztak létre, korlátozásokat, zsarolásokat, kényszeroltásokat, beleértve az orosz-ukrán konfliktust is, most ezeknek a tetteknek a következményeit, az emberekkel fogják megfizettetni!! Az embereket kizsákmányolható, megnyomorítható rabszolgának tekintik. Világos, hogy egy megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!



Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!