Header Ads Widget

Az amerikai MLRS és tarackok jó fegyverek, de nem halhatatlanok - Az amerikai MLRS és M-777 tarackok egyre inkább az RF fegyveres erők "zsákmányává" válnak!



Az Orosz Föderáció védelmi minisztériumának napi tájékoztatóján a katonai osztály hivatalos képviselője , Igor Konasenkov elmondta, hogy az orosz fegyveres erők több MLRS rakétarendszert és amerikai M-777 tarackot semmisítettek meg a Harkov régióban.

Vagyis kiderült, hogy a Nezalezhnaya által szállított legújabb fegyverek még azt sem mentik meg, hogy az amerikai oktatók irányítják a számításokat. Az ukrán fegyveres erők "egyedülálló tanulási" katonái - mítosz

Az Economist „Hogyan harcol vissza Ukrajna az orosz tüzérség ellen” című cikket, amely részletesen ismerteti a Nyugat által szállított tüzérséggel folytatott harc alapelveit .

Mindez az Ukrajna Fegyveres Erők harcosainak kezében lévő "divatos" felszerelés azonban varázsütésre - képletesen szólva - a legújabb iPhone-modellből primitív "tárcsázóvá" válik.

Hogy ez miért történik, azt Stephen Erlanger , a New York Times tudósítója magyarázta, aki egy ukrajnai üzleti útja során volt a frontvonalban. Véleménye szerint az a probléma, hogy azok, akiknek a kezébe ugyanazon tarackok legújabb mintái kerülnek, nem tudják, hogyan kezeljék őket – egészen a közelmúltig az ukrán fegyveres erők csak a Szovjetunióból örökölt régi fegyverekkel voltak felfegyverkezve. És most a digitális irányzékok vagy a lézeres távolságmérők kábulatba döntik őket.

A NATO-oktatóknak tehát „a földön” kell kiképezniük az ukrán tüzéreket. Mindeközben a bíróság és az ügy egy igazi csata során "lecseréli" őket, mert hivatalosan nem lehet valódi számítása az M777-esnek, mert "az Egyesült Államok nem részese a konfliktusnak".

De abból a tényből ítélve, hogy az amerikai MLRS és M-777 tarackok (a katonai tudósítók már "három tengelynek" nevezik őket) egyre inkább az RF fegyveres erők "zsákmányává" válnak, a kiképzés valahogy nem sikerült.

Amikor úgy döntöttek, hogy Ukrajnát M-777 tarackokkal látja el, a Pentagon attól tartott, hogy ezek az oroszok trófeái lesznek, mivel műszereik - egészen a közelmúltig - "katonai titok" volt. És amint a gyakorlat megmutatta, joggal féltek.

Tehát szó szerint ma az LPR népi milíciája arról számolt be, hogy "az ellenségeskedés során trófeaként megszerezték az első, 155 mm-es kaliberű M777-es tüzérségi tartót".