Header Ads Widget

Orvosbiológiai szakértő: a beoltott emberek veszélyes grafén-oxiddal "fertőzik" a be nem oltottakat!



Dr. Philippe Van Welbergen, az egyik első szakértő, aki kimutatta a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcina által okozott vérkárosodást, azt találta, hogy az oltatlan emberek vérében grafén és önszerveződő nanorészecskék vannak - ez az oltottak kibocsájtásának (fertőzőképességének) megnyilvánulása.

Van Welbergen orvosbiológus szakember, aki krónikus esetekkel foglalkozik. Farmakológiai, biofarmakológiai, fejlett fájdalomcsillapítási és az esztétikai orvoslás területén szerzett képzettséggel rendelkezik, ezért képes volt azonosítani a betegeknél olyan fejleményeket, amelyek nem tűntek normálisnak, vagy nem volt értelme a betegek kórtörténetében.

"Az egyik vizsgálat, amelyet rutinszerűen végzünk a diagnózis felállítása érdekében, a vörösvérsejtek morfológiája - vagyis bizonyos állapotok megváltoztathatják a tökéletesen jó vörösvérsejtek alakját egy csinos kis gödröcskés fánkból nagyon furcsa alakúvá" - magyarázta a "Dr. Jane Ruby Show" című műsorban való közelmúltbeli szereplése során. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A Tedros felhívja az összes közösségi média platformot, hogy működjenek együtt a WHO-val a #monkeypox „dezinformáció” ellen. A totális kontroll és globális diktatúra már csak egy karnyújtásnyira van! 

https://vk.com/video644727407_456239822


Egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!