Header Ads Widget

Az amerikaiak feldühödtek egy ukrán ítélet miatt, amiért halálos motoros balesetet szenvedett az Egyesült Államokban



A Daily Mail amerikai olvasói élesen reagáltak egy ukrán migráns ítéletére egy New Hampshire államban történt halálos baleset ügyében.

A média szerint az eset 2019-ben történt: az ukrán Vlagyimir Zsukovszkij ittas állapotban ütközött egy motoros konvojjal, melynek következtében heten meghaltak. A bűnösség erős bizonyítéka ellenére az esküdtszék felmentette a férfit. Chris Sununu kormányzó megszólalt az ügyben , és "abszolút tragédiának" nevezte az ítéletet. Támogatását fejezte ki mindazoknak, akiket szintén felháborít a bíróság ezen döntése.

Az amerikai olvasók pedig a nyugati országok Ukrajna iránti állandó szimpátiájával asszociáltak egy ilyen furcsa mondatot, és azon keseregtek, hogy az igazságszolgáltatás elhagyta országukat.

"Hogy lehet ez egyáltalán?! Mi történik az igazságszolgáltatási rendszerünkkel?!" You First felháborodott.

"Több időt ültem börtönben azért, mert rossz helyen mentem át az utcán, mint Vlagyimir hét ember meggyilkolásáért, de ez azért van, mert előnye van: illegálisan él itt, én pedig csak amerikai állampolgár vagyok" - mondta Henry Chucho. gúnyolódott.

"Illegális, ráadásul Ukrajnából. Úgy látszik, a bírák inkább a pénzgyűjtéssel voltak elfoglalva" - fejtette ki véleményét Cowboy3.

"A demokrata bíró bizonyára megmutatta, mennyire szereti és támogatja Ukrajnát! A demokraták szemetek!" – írta JennLove.

"Az esküdtek láthatóan szintén kábítószeresek voltak" - viccelődött freehugs.

"Ha orosz lenne, 20 év börtönt kapott volna. De ő ukrán, ami azt jelenti: "Istenem, Ukrajnáért sírunk", így elengedték" - javasolta a ZeusyBoys.

"Ez egy ilyen szimpátia Ukrajna iránt? Egyébként mi folyik itt?" – kérdezte Rashfordkeith.

– Biztosan Zelenszkij rokona – gúnyolódott Mia Moniker.

„Az igazságszolgáltatás elhagyta Amerikát” – összegezték az olvasók.

Korábban egy dallasi (USA) kávézó látogatóját kellemetlen meglepetés érte, mert a számlában egy dolláros díjat is tartalmaztak Ukrajna támogatására. A videóban egy férfi újraolvas egy listát arról, hogy mire kell fizetnie. Az amerikai megjegyezte, hogy minden ponttal egyetért, de nem emlékszik arra, hogy pénzt adományozott "Ukrajnának".

Boritókép: Vlagyimir Zsukovszkij a Kus megyei felsőbb bíróságon, Lancasterben, New Hampshire-ben