Header Ads Widget

Tiltakozást szervez az LMP-Magyarország Zöld Pártja, az erdeink tarvágása ellen, és a nemzeti parkok eladása ellen!! Nem ez Magyarország problémája!!



A kormány úgy döntött, hogy felülírva az erdő- és természetvédelmi törvényt, a jövőben könnyebben lehet természetvédelmi területen tarvágást végezni, de általánosságban is felpuhította a fakitermelésre vonatkozó szabályokat. Ezenkívül felmerült, hogy a nemzeti parkok területének egy részét is értékesíteni kívánja a kormány. Ez ellen minden eszközzel tiltakoznunk kell, mert épp most tervezik tönkretenni a gyermekeink jövőjét!! Az esemény az LMP-Magyarország Zöld Pártja szervezésében valósul meg.

- írják a facebook oldalukon.


Nem ez Magyarország problémája!! Ez a tüntetés is, mint az összes többi  balliberális tüntetés, nem a valós problémák felszámolásáról szól, hanem egy másik banda hatalomra törekvéséről és az emberek megvezetéséről. Ma a magyarságnak nincs sürgetőbb tennivalója, mint hogy éljen alkotmányos jogával, hogy megszabaduljon a globális pusztító, pénzhatalmi sátáni elittől, és az őket kiszolgáló politikusoktól!!! EZ MINDEN PROBLÉMÁNK GYÖKERE!! 

Ma Magyarország nem egy szabad ország, hanem egy részvénytársaság, amelyet „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban.

Ez is jól mutatja, hogy Magyarországot nem magyar lelkületű emberek irányítják és nem a történelmi alkotmányunk szellemében, akiknek elődjei a Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy hatalmat szerezhessenek, hogy kiszolgáltathassák  hazánkat idegen érdekeknek. Meghamisították történelmünket, és azóta módszeresen, megnyomorították, és tönkretették a magyar emberek életét. A megnyomorított, eladósított embereket meg utcára teszik. Az elmúlt évtizedek hazaárulóinak köszönhetően, ma olyan globalista pénzhatalmi elit dönt az életünkről a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki, akik éppen most az emberiség totális rabszolgasorsra juttatásán fáradoznak!! EZ A PROBLÉMÁNK, MINDEN MÁS CSAK HARMADLAHGOS, MERT MOST AZ ÉLETÜNK A TÉT!!! Részletek