Header Ads Widget

Yuval Harari, transzhumanista és a WEF tanácsadója szerint "a 21. század elején egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére"



Yuval Harari, transzhumanista és a WEF tanácsadója szerint "a 21. század elején egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére", mivel a modern technológiák gazdaságilag és katonailag "feleslegessé" teszik az emberi munkát.

"Itt van ez a sok okos ember Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben, és ők ezt a csodálatos jövőt tervezik a mesterséges intelligenciával, a biotechnológiával, a globális összekapcsolhatósággal és miegymással és nincs szükségük rám. Talán ha kedvesek, akkor dobnak felém néhány morzsát, mint például az egyetemes alapjövedelem," de pszichológiailag sokkal rosszabb azt érezni, hogy haszontalan vagy, mint azt, hogy kizsákmányolnak".

"Mert a jövő arról szól, hogy egyre kifinomultabb technológiákat fejlesztenek ki, mint például a mesterséges intelligencia [és] a biomérnöki technológia. A legtöbb ember nem járul hozzá semmihez, kivéve talán az adataikat és bármit is csinálnak még az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább lehetővé teszik, hogy az embereket helyettesítsék." Forrás


A globális pénzhatalmi elit már döntött a jövőkről az életünkről!  Egy jól megtervezett  gazdasági és biológiai háború zajlik bolygószinten az egész emberiség ellen.