Header Ads Widget

A balliberális oldal, az Európai ügyészséghez való csatlakozással hülyítik az embereket! Ez kizárólag csak azoknak az érdeke, akik nem magyar érdekeket szolgálnak!



A balliberális globalista politikusaink, azzal hülyítik az embereket a nap 24 órájában, a hazug médiájukkal karöltve, hogy az Európai ügyészséghez való csatlakozás a korrupció visszaszorítását eredményezi! Az Európai Ügyészség fegyverként szolgálhat az MSZP, DK, MOMENTUM, JOBBIK, LMP, PÁRTBESZÉD moslékkoalíciónak, ha lesz elegendő megvezethető ember, akik ezt támogatják. Ezek a nagyszerű, politikusaink, arról viszont mélyen hallgatnak nem véletlenül, hogy Magyarországon megvannak a jogi keretek a korrupció visszaszorítására, sőt megszüntetésére, sőt nem csak erre jó, hanem arra is, hogy felszámoljuk a hazánkat idegen érdekeknek kiszolgáló politikusok tevékenységét is, ami minden gazdasági és társadalmi problémánk gyökere, és fel lehetne számolni azt is, hogy idegenek kiszivattyúzzák a magyar emberek által megtermet pénzt az országból!! 

Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé azt, hogy politikusaink azt csinálhatnak az országgal amit csak akarnak. A felsőház szerepe volt, és lenne ma is az, ha működne, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és a hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó, ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló élősködő, ami garantálná, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. 

Ma azonban minden hatalom a politikusok kezében van, pontosabban ma már egy kézben összpontosul. EZ NEM VÉLETLEN!! Mert ez teszi lehetővé a mindent uraló globális pénzhatalomnak, hogy zsarolással és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket az országra és az emberekre. 

A globális pénzhatalmi elit terve, a nemzetállamok felszámolása, az egypólusú világrendszer, a totális kontrollt és globális diktatúra létrehozása!! Ehhez azonban a gazdaság, és  az ellátórendszerek  tönkretétele szükséges. Ez zajlik éppen most! Ezt szolgálja minden korlátozás, minden oltás, és vírus őrület, a migrációs tervek, és most az orosz-ukrán konfliktus is, aminek végeredménye egy brutális népességcsökkentés lesz, vagyis az emberiség hamarosan egy olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerül, amikor rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet!!

Tehát, attól mert tüntetünk valami ellen, vagy politikusokat cserélgetünk, ettől még nem fog változni semmi, mert ez az áldemokrácia rendszere amiben élünk, továbbra is a globális pénzhatalmi elitet, és az őket kiszolgáló politikusokat fogja szolgálni, ezáltal továbbra is zsarolhatnak, fosztogathatnak és bármit ránk kényszeríthetnek!! 

Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba!! Ma Magyarország nem egy szabad ország, hanem egy részvénytársaság, amelyet „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban. Mindezt egy illegitim rendszerrel hozták létre, azok a magukat magyarnak hazudó politikusok, akiknek elődjeik, nem felzárkóztak, mint minden más békét szerető ember, hanem a Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy hatalmat szerezhessenek, hogy szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét, és kiszolgáltathassák hazánkat idegen érdekeknek.

Ezzel az illegitim rendszerrel, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban az élet minden területén, vallási, oktatási, gazdasági és politikai téren egyaránt, majd meghamisították történelmünket, és tudatosan, folyamatosan, megnyomorították, tönkretették, a magyar emberek életét!! Utódaik a mai napig ugyanezt teszik!! Szétlopták, eladósították, szétprivatizálták az országot, és mindezt elszámoltatás nélkül!!

Ezek a megtörtént események jól mutatják, hogy Magyarországot nem magyar lelkületű emberek irányítják, és nem a történelmi alkotmányunk szellemében, amely hatálytalaníthatatlan!!! TEHÁT ILLEGITIM MINDEN TETTÜK EBBEN AZ ORSZÁGBAN, MERT ILLEGITIM HATALOM JOGOT NEM ALKOTHAT!! 

Azért hoztak létre egy ideiglenes alkotmányt is a magukat magyarnak hazudó politikusok, mert pontosan tudták, hogy alkotmányunk, hatálytalaníthatatlan, mivel nem emberhez van kötve, aki zsarolható és megvehető, hanem a Szent Koronához!! Ezért vagyunk a Szent Korona országa a világ végezetéig!! Ez azt jelenti, hogy minden ami a magyar nép ellen történt és történik, és ami eltér a Szent Korona alkotmánytól, azt mind egy illegitim hatalom hozta létre Magyarországon, AMIÉRT FELELNI KELL!! Vagyis brutálisan át vagyunk verve, minden szinten!! 

Mára eljutottunk oda, hogy az országot totálisan eladósították!! A magyar emberekkel fizettetik meg mindazokat az energia forrásokat is, amelyek nem az élősködők tulajdona, hanem szintén a Szent Korona tulajdona, VÍZ, GÁZ, STB...!! Hogyan jön bárki nyomorult senkiházi, parazita ahhoz, hogy fogja magát, rátelepedik a magyar emberekre egy illegitim rendszerrel, és ami nem az övé, azt értékesíti, és mindezt a magyar emberekkel fizettetik meg, akik jogos tulajdonosok?  Ezért fontos a történelmi alkotmányunk helyreállítása, mert most valóban az életünk a tét, különben rabszolgák és áldozatok leszünk mindannyian!! Részletek!!


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 



 Civilek az összefogásért!