Header Ads Widget

A Nagy Visszaállítás - Bedő Imre, közgazdász - Mennyire vagyunk attól, hogy egyszercsak nem jutunk hozzá a számlánkon lévő pénzhez?



A Nagy Visszaállítás (COVID-19: The Great Reset) címmel megjelent 2020-ban egy könyv, és ez volt az ebben az évben tartott Világgazdasági Fórum davosi találkozójának címe is. Az elmúlt két esztendőben ennek kapcsán sorra születtek cikkek, interjúk a világ minden pontján. Vajon mi válik ebből valósággá?

Milyen lesz az életünk tíz év múlva? Tényleg elképzelhető, hogy műhúst fogunk enni? Ha valóban nem lesz saját autónk, mert az amúgy is többnyire kihasználatlanul áll a ház előtt, helyette közösségi autózás (car sharing) lesz, az tényleg olyan idealisztikus lesz, mint ahogy ígérik? Mit jelentet az, hogy nem lesz semmink, mégis boldogok leszünk? Elképzelhető egy olyan világ, amiben egyszercsak nem jutok hozzá a számlámon lévő pénzhez, mert letiltotta a mesterséges intelligencia és mivel készpénz már nincs, nem tudok ennivalót venni? Vagy ezek mind csak a laposföldhívők félelmei, összeesküvés elméletek, amik nagyon hangzatosak és sok követőt hoznak?

Bedő Imre, közgazdász, aki a hazai gazdasági élet elismert és meghatározó alakja, egy különleges videósorozatot indított a Férfiak Klubja Mentor csatornáján, melyen végigveszi témakörönként, hogy ha esetleg a fent említett gondolatok a közeljövőben valósággá válnának, akkor mi, emberek mit tehetünk azért, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket.




Prof. Dr. Tanka Endre - Új világrend - Titkos bűnszövetség az emberiség ellen!


Klaus Schwab programja hamarosan az emberiség rémálma lesz!




Ha nem ébredünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek