Header Ads Widget

NÉPSZÁMLÁLÁS - PONTOSABBAN AGENDA 21 VALLATÁS!



Mindez egy illegitim diktatúrában történik, ahol ez az egész alapból törvénytelen, mint ahogyan az egész közigazgatás is az, hiszen az alaptörvényre építik, ami érvénytelen az alkotmányos puccs, államcsíny miatt, ami 2012.01.01.-vel "lépett érvénybe".

Ez nem népszámlálás, hanem VALLATÁS !!!

Tele olyan kérdéssel, ami sérti a személyes adatokhoz való jogainkat és senkire sem tartoznak, főleg nem azokra, akik mindenünkből ki akarnak forgatni, hiszen declarálták, hogy 2030-ig meg akarják szüntetni a magántulajdont !!!

Ráadásul azokra, akik népirtást végeznek ellenünk vírusokkal, vaccinákkal, időjárás befolyásolással, kreált válságokkal, éheztetéssel, stb ...

Egészségügyi adatokhoz sincs semmi közük, kizárólag az orvosaidnak! Hiszen ez orvosi titok!!! -  de ők evidenciákat lőnek hasba!!! 

Szóval ez vérlázító, amit ezek megengednek maguknak, mert az emberek 90%-a még mindig birka és alszik idiótaként.

Minden egyes helyen ahol kitették: "nem válaszolok, nem tudom, egyéb" ott azt kell x-elni  ... máshol pedig egyszerűen megtagadni.

MINDEN EGYES PONTNÁL TEDD FEL MAGADNAK A KÉRDÉST: MIT AKARNAK KISZEDNI BELŐLEM, HOGYAN FORDÍTJÁK EZT MAJD ELLENEM??? 

Itt egyetlen dolog 100% - mindent a világon ellened fordítanak - mert a pszichopaták így működnek!!
















Az utolsó pillanatban vagyunk, nincs több időnk, a háttérben elbújt sátánista gonosz elit terve a céljához közeledik! Ha nem ébredünk akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Itt az egyetlen létező jó megoldás a jelenlegi helyzetre, minden más az emberek becsapását és rabszolgasorba taszítását szolgálja. Részletek