Header Ads Widget

Ha elfogadtuk volna az LMBTQ propagandát és a migrációs pusztítást, akkor az EU-nak tökéletes jogállamiság lenne Magyarországon!!


Az EU azzal vádolja és zsarolja Magyarországot, hogy nincs demokrácia! Az EU-t, nem zavarta soha, sem a történelmi alkotmányunk, sem a TRIANON, sem a hazug történelmünk oktatása, sem az elcsatolt területen élő magyar kisebbségek megalázása. Ennyit az EU  jogállamiságról és demokráciáról!!

A támadások hátterében valójában az áll, hogy mivel nem engedtük többek között az LMBTQ propagandát a gyermekeink közé, és nem engedtük a migrációs pusztítást az életünkre törni, ezért úgy döntöttek, hogy mostantól Magyarországon nincs jogállam, és nem kapjuk meg az EU-s pénzeket.  Az EU-nak olyan politikai elit kell, akik elárulják a saját hazájukat, akik akarják a migrációs pusztítást, akarják az LMBTQ propagandát, na meg akik orrba-szájba támogatják az orosz szankciókat, hogy mielőbb KIVÉREZTESSÉK AZ EURÓPAI LAKÓSSÁGOT.



Az EU és globalista kiszolgálói, nem akarnak semmilyen valós rendszerváltást, csak és kizárólag olyan politikusokat, akik teljes mértékben kiszolgálják őket!! EKKOR LESZ AZONNAL JOGÁLLAM MAGYARORSZÁGON, DE NEM NEKÜNK!! EZT JÓL JEGYEZZÜK MEG!! 

Kik is okozták a jelenlegi energiaválságot, és az elmúlt éveben, a globálisan zajló korlátozásokat, zsarolásokat, a vírus, a maszkhordás és oltás őrületet, az emberi jogok sárba tiprása mellett? Hát azok az USA és EU vezetőket kiszolgáló, globalista hazaáruló élősködő politikusok, a hazug médiájukkal karöltve, akik nem a saját országukat szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Ha nem lennének, nem lenne káosz!!! EZ ENNYIRE EGYSZERŰ!! Azokat a politikusokat, akik ellenálnak ennek a sátáni tervnek, azokat zsarolják, fenyegetik és lejáratják. Csak meg kell nézni, kiket gyaláznak és kiket futtatnak a globális médiák. Erről szól a történet!!

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal, az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzet és az ország érdekeit szolgálják. Ugyanennek a bandának kell az európai ügyészség is, hogy totálisan kiszolgáltassák hazánkat idegen érdekeknek. Az alábbi linken, részletes információk vannak azzal kapcsolatban, hogy Magyarországnak miért nincs szüksége semmilyen EU ügyészségre. 

Az utolsó pillanatban vagyunk, nincs több időnk, a háttérben elbújt sátánista gonosz elit terve a céljához közeledik! Ha nem ébredünk akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Itt az egyetlen létező jó megoldás a jelenlegi helyzetre, minden más az emberek becsapását és rabszolgasorba taszítását szolgálja. Részletek




Civilek az összefogásért!