Header Ads Widget

Gyurcsányék Amerika és Brüsszel segítségével akarnak visszatérni a hatalomba



Miután saját erőből nem sikerült a magyar választók bizalmát visszanyerni, a hazai baloldal külföldi segítséggel igyekszik átvenni a kormányrudat. E segítség egyik része az Amerikai Egyesült Államokból érkezik, míg a másik nagy szövetséges, az Európai Parlament balliberális többsége – mondta az Origónak adott interjúban Rotyis Bálint. A Nézőpont Intézet elemzője szerint egészen példátlan, hogy egy politikai erő nemcsak hogy nem titkolja, hanem egyenesen büszkén vállalja, hogy a hatalom megszerzése érdekében lelkesen kiszolgálja a külföldi érdekeket, még saját hazájának kárára is. Leszögezte azt is, hogy a LIBE Bizottság jelentéstervezetét a következő, szeptember 12. és 15. között Strasbourgban tervezett plenáris ülésén vitatja meg az Európai Parlament, ahol az EP balliberális többsége valószínűleg el fogja ítélni Magyarországot.

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal, az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, akiknek köszönhető az energiaválság, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzetünk és hazánk érdekeit szolgálják. 

Tehát ha nem a valós problémák okait számoljuk fel nagyon gyorsan, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Itt az egyetlen létező jó megoldás a jelenlegi helyzetre, minden más az emberek becsapását és rabszolgasorba taszítását szolgálja. Részletek