Header Ads Widget

Hazugságokat futtat a hazai ellenzéki média az Európai Bizottság vasárnapi, a jogállamisági kondicionalitásról szóló döntéséről.


Két hazugságot egyszerre futtat a hazai ellenzéki média az Európai Bizottság vasárnapi, a jogállamisági kondicionalitásról szóló döntéséről – olvasható az Alapjogokért Központ közleményében.

Ezekről az álhírekről rántják most le a leplet.

„Egyrészt azzal riogatják az érdeklődő közönséget, hogy a Magyarországnak járó források közel kétharmada veszélyben van. Érdemes gyorsan tisztázni: ez hazug riogatás. A baloldali ellenzék, és a vele szoros akarategységben dolgozó baloldali fake news sajtó számháborúja alaptalan riogatás, melynek egyetlen célja a magyar érdekek ellenében politizáló, szankciópárti baloldali képviselők kívánságának teljesítése. A hazánk megbüntetésében mesterkedő baloldali politikusok és az őket mindenben kiszolgáló média azt akarja, hogy minél jobban büntessék meg Magyarországot az uniós intézmények. Ha alaptalan és hazug rágalmak miatt, akkor azzal – ennek egyik felvonását láthattuk múlt hét szerdán az Európai Parlamentben, ahol Soros-szervezetek által diktált ideológiai fércmű felolvasóestjét rendezte meg a bosszúszomjas nemzetközi baloldal” 

– olvasható az Alapjogokért Központ közleményében.



Másrészt azt állítják a baloldali fake news sajtó felületein, hogy a bizottság felfüggesztette a hazánknak járó forrásokat. Az igazság ezzel szemben az, hogy a bizottságnak nincs joga elvenni, felfüggeszteni a forrásokat. Csak javaslatot fogalmazhat meg a tanács számára a pénzügyi felfüggesztéssel kapcsolatban.

„A vasárnapi döntésből azonban egyértelműen kiolvasható, hogy erre csak akkor kerülhet sor, ha november 19-ig hazánk nem fogadja el a bizottsággal leegyeztetett jogszabályokat. Mivel hazánk nyitott a kompromisszumra, így kijelenthető, hogy erre nem fog sor kerülni, ezért a döntést meghozó tanács elé semmilyen, forrásfelfüggesztést célzó bizottsági javaslat nem kerül majd” 

– hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ a közleményében.


Borítókép forrása: Alapjogokért Központ


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A felforgatásokat szervező balliberális oldal, az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, akiknek köszönhető az energiaválság, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzetünk és hazánk érdekeit szolgálják. 

Tehát ha nem a valós problémák okait számoljuk fel nagyon gyorsan, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek