Header Ads Widget

Kik okozták az energiaválságot? Miért nem ezzel foglalkozik a tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista ellenzék? Ők kiket szolgálnak? Ez itt a kérdés!!



A jelenlegi energiaválságot, a globális  pénzhatalmi elitet kiszolgáló globalista, politikusok hozták létre, a hazug médiájukkal karöltve, akik nem az embereket szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet. Ugyanez a társaság, hozta létre bolygószinten a  korlátozásokat, zsarolásokat, a kötelező maszkhordást, az óltásokat, és most az orosz-ukrán konfliktust is, az egész emberiség ellen, az emberi jogok sárba tiprása mellett!! Ezeket az intézkedéseket zsarolásokkal, és egyéb eszközökkel rákényszerítették a nemzetállamokra, ami nem publikus!! Így érthető, hogy az országok vezetői miért nem nevezhetik meg az okozókat.

De mi a helyzet az ellenzékkel? A globalista balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt mondják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzet érdekeit szolgálják.

A megvezetett emberek a következő hónapokban, az elszabaduló energia és élelmiszerárak emelkedésével lesznek elfoglalva és nem a valós problémák okozóival. Amig nem ismerjük fel, hogy a globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom, a gazdasági és politikai rendszerek, a politikusok és még a pénzünk is amit használunk, addig soha semmilyen pozitív változás NEM LEHETSÉGES!! 

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Most éppen a megnyomorításunkon, és a harmadik világháború létrehozásán, és kiirtásunkon fáradoznak!! TETSZIK A PROGRAM? Azokat a politikusokat és országokat, akik ellenálnak ennek a sátáni tervnek, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják tönkre tenni. Erről szól a történet!! Aki még mindig úgy gondolja, hogy az USA=NATO és az EU vezetése az jót akar neki, megakarják őt védeni, és őket szolgálják, és nem a globális pénzhatalmi elitet, az nagyon meg van vezetve!! 

Tehát ha továbbra is homokba dugjuk a fejünket, és bedőlünk a globalista politikusoknak, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! További részletek és videók




Civilek az összefogásért!