Header Ads Widget

Prof. Dr. Tanka Endre - Új világrend - Titkos bűnszövetség az emberiség ellen!



Ha túl akarjuk élni az elkövetkezendő hónapokat, akkor fontos megismerni, kik irányítják a világot, és mi a tervük az egész emberiséggel.



A nemzetállamok többsége, így köztük a függetlennek hazudott Magyarország is, nem egy szabad ország. Minden a globális pénzhatalmi elit irányítása alatt áll, a politikai és gazdasági rendszerek és még a pénzünk is!! Tehát amíg nem innen idulunk ki és nem ezt próbáljuk felszámolni, addig soha semmilyen pozitív változás nem LEHETSÉGES!

Kik is okozták a jelenlegi energiaválságot, és az elmúlt években, a globálisan zajló korlátozásokat, zsarolásokat, a vírus, maszkhordás és oltás őrületet? Azok az USA és EU vezetőket kiszolgáló, globalista hazaáruló politikusok, a médiákkal karöltve, akik nem a saját országukat szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet.

A tüntetéseket és felforgatásokat szervező balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzet érdekeit szolgálják. 

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Azokat a politikusokat és országokat, akik ellenálnak ennek a sátáni tervnek, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják tönkre tenni, félreállítani. Csak meg kell nézni, kiket gyaláznak és kiket futtatnak a globális médiák.


 MI AZ EGYETLEN JÓ MEGOLDÁS A JELENLEGI HELYZETRE! 


A jelenlegi társadalmi modell erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság, KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi modell (Szent Korona alkotmány), amelyre óriási igény lenne az ennek pont szöges ellentéte, ami nem csak a miénk hanem az egész emberiségé. 

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására épülő KÁIN és ÁBEL féle életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE A PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak (kommunizmus, liberalizmus, kapitalizmus, nácizmus, globalizmus, judaizmus, katolicizmus, stb..), és ezt támogathatják akármilyen földi hatalmak, vagy vallási dogmák, mert nincs az a hatalom ami ezt megmenthetné vagy túlélné. Ezt a szétesést látjuk éppen most!!


https://vk.com/video644727407_456239878


  1. Jelen körülmények között nem állampolgárok vagyunk, csak alkalmazottak egy részvénytársaságban, amelyet „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban.
  2. Kik irányítják a világot, és mi a tervük az egész emberiséggel.


Egy jól megtervezett gazdasági és biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!