Header Ads Widget

Egy felelős beosztású CNN vezető, aki elismeri, hogy a Covid-féle félelemkeltés már nem hatékony, ezért már készülnek az újabb álhír rémkeltéssel, ami a klímaváltozás.



A Project Veritas rejtett kamerás felvétele egy felelős beosztású CNN vezetőről, aki elismeri, hogy a Covid-féle félelemkeltés már nem igazán hatékony, ezért már készülnek az újabb álhír rémkeltéssel, ami a klímaváltozás.

A félelemkeltés, mint tudjuk, nem csak egészségügyi kockázatot rejt magában, ami a fokozott stressz miatt akár halálos is lehet (pl. rák), hanem az egyén feletti totális ellenőrzés megvalósításának egyik alapja is.


https://vk.com/video644727407_456239982


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Klímacsalás: John Coleman meteorológus.

Klímacsalás: John Coleman meteorológus, a Weather Channel alapítója a CNN-en azt mondja: NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! "A tudomány a tényekről szól. És ha megnézzük a kemény, rideg tényeket, akkor semmi kétség: a klímaváltozás nem történik meg!" Nincs jelentős ember okozta globális felmelegedés, sem a múltban, sem a jövőben. És igen, ez a Demokrata Párt egyik fő politikai pontjává és programjának részévé vált. Ezt a pénzt csak olyan tudósoknak adja, akik olyan tudományos eredményeket produkálnak, amelyek a globális felmelegedés hipotézisét támogatják a Demokrata Párt javára." 


https://vk.com/video644727407_456239821


44.000 halott és 4,2 millió maradandó károsodás a  Covid-19 vakcinától az EU-ban! Részletek

Cél a totális kontroll! Globális INTERNETCENZÚRA és a Nürnbergi Kódex eltörlése, amely tiltja az emberkísérleteket. Részletek