Header Ads Widget

Kilóra megvett magyar baloldal? Idegen érdekeket képviselő magyar politikusok és amerikai pénzemberek, akiknek Magyarországra fájt a foguk?



Kilóra megvett magyar baloldal? Külföldről fizetett ellenzék? Idegen érdekeket képviselő magyar politikusok és amerikai pénzemberek, akik összenőttek, és akiknek Magyarországra fájt a foguk? Ez nem fikció, hanem a valóság, a Megafon első dokumentumfilmjében pedig le is leplezzük őket, miután a baloldal miniszerelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter kikotyogta, hogy kampányukat dollármilliókkal támogatta az Amerikai Egyesült Államokban bejegyezett Action for Democracy nevű szervezet.

Bemutatjuk, a mintegy kétmilliárd forintnyi amerikai támogatásért cserébe hogyan vált dollárbaloldallá az ellenzék, és feltesszük, majd meg is válaszoljuk a súlyos kérdéseket.

Tiltott pártfinanszírozás a baloldali ellenzéknél... vagy "csupán" milliárdos politikai ügyeskedés? Kik azok a magyar politikusok, akikre az amerikai dollármilliókat rábízták? Ki a kulcsember a dollármilliós politikai biznisz mögött? Vajon kinek van elég pénze és hatalma, hogy több száz millió dollárt adjon politikai kampányra a magyarországi baloldalnak? Ki lehet az, aki titkosszolgálati segítséggel képes létrehozni egy dollármilliós összeg kezeléséhez szükséges nemzetközi hálózatot?